Ultralyd behandling for Knees

Terapeutisk ultralyd er et behandlingsalternativ som brukes av terapeuter til å behandle dype og myke vev skader gjennom ultrasoniske bølger. Den kan også brukes til å hjelpe benene helbrede. Under en ultralyd behandling, lydbølger føre til bølger av ødsling å helbrede kneet eller område av skade. Søknad

ultralyd behandling er gjort ved å bruke en gel over skaden. En liten metall-enheten benyttes for å sende ut ultralydbølger til pasienten. Dette gjøres ved å sette lederen for metall-enheten på kneet. Metallet avgir ultrasoniske bølger når den beveges over huden fem eller så minutter. Dette kan gjøres en eller to ganger per dag, avhengig av alvorlighetsgraden av skaden.
Termisk effekt

ultralyd har en termisk effekt på kneskade. Bølgene føre en vibrasjon og produsere varme i vevet. Denne varmen følelse kan ikke bli følt av pasienten, men kan bidra til å øke fleksibiliteten av de ligamenter, sener og ledd. Dette kan være svært nyttig i en rask behandling og gjenvinning.
Reduser Healing Tid

Den beste fordelen med å bruke ultralyd som behandling for kneskader er at det bidrar til å redusere healing tid. Ultralyden påskynder den helbredende tiden av inflammasjon og øker blodstrømmen gjennom kroppen. Denne behandlingen kan også redusere healing tid når det gjelder å fusjonere brukket bein sammen igjen. De ultralyd bølger kan brukes i beinet-calcifying prosess.
Vanligste bruksområdene

Denne prosedyren er sjelden, men er vanligst med idrettsutøvere på grunn av idrettsskader. Prosedyren kan også brukes for eldre å hjelpe til med den aldrende prosessen som kan negativt påvirke kneet og andre områder av kroppen. Når en person aldre, leddene blir slitt og kan kreve styrke. Personer som lider av kalsiummangel kan være utsatt for bein skader. Det er der bein-helbredende evne til ultralyd behandling kan være gunstig.
Warning
p Som alltid, er det en god idé å snakke med en medisinsk faglig før de bestemmer på et behandlingsalternativ. Legen vil kunne bedre diagnose din skade og gi råd til riktig behandling.

helse

· Fakta Om live hodelus egg 
· Vi presenterer en enkel og veldig annerledes metode for å miste vekt 
· Hvordan å fly med autistiske barn 
· Acai Berry Side Effects 
· Kan Skallfasetter Fix rotert tenner? 
· Acai te diett 
· Hva å unngå på no-carb dietter 
· Hvordan forberede ansiktsløftning Komplikasjoner 
· Slik Cure Frostbite 
· Naturopathic behandlinger for Parkinsons sykdom