Hva du skal gjøre for en forstuet ankel

Forstuet ankel oppstår når ligament festet til en felles er vridd eller revet. En forstuing kan oppstå fra å falle eller snuble. En plutselig slag mot ankelen kan også føre til skade. Vanlige symptomer er hevelse rundt leddet, smerte ved bruk av felles og en hvesing fra avrevne leddbånd i bevegelse. Umiddelbart etter skade

Ikke flytt ankelen. Stabilisere ankelen i tilfelle det var en ytterligere skade som en brukket bein. Ikke legg vekt eller press på ankelen mindre det er tvingende nødvendig.
Besøk Lege

Har du en x-ray tatt av ankelen. En lege vil være i stand til å se om benene er brukket. En MR (magnetisk resonans) er noen ganger nødvendig å vise avrevne leddbånd
Klassifisering

Kategoriser forstuing -. Forstuinger faller inn i tre forskjellige kategorier. Et nivå jeg forstuing har mindre ligament tårer og stretching. Et nivå II forstuing har ytterligere ustabilitet i leddet. Alvorlige revet leddbånd og ustøhet er sett i et nivå III forstuing. En lisensiert profesjonell vil være i stand til å kategorisere forstuing.
Behandling

Behandling av forstuing er avhengig av alvorlighetsgraden. Et nivå jeg forstuing kan rett og slett trenger hvile, mens et nivå II kan kreve krykker og skinner for immobilitet. De mest alvorlige forstuinger kan kreve en støpt og mulig kirurgi. Hvile ankelen, bruke is, er å heve foten og støtter koblingen alle anbefalinger for behandling.
Ytterligere Therapy

Fysioterapi er tidvis foreskrevet. Omfanget av bevegelse og vektbærende kan utføres. Fleksibilitet og styrking av omkringliggende musklene vil også være en del av terapitimer.

helse

· Hva er tegnene på Verbal mishandling i et forhold? 
· Definisjon av en T6 Paraplegic 
· Hvordan lese mat etiketter 101 
· Slik fjerner vorter Fra Hands 
· Redningsflåte Trening 
· Hvordan bruke Onion Juice å behandle høyt kolesterol 
· Fordeler med en Liver Cleanse 
· Hvordan å være mer spontan i livet ditt 
· Hvordan Wrap en Foot Ace bandasje 
· Missouri Medicaid-programmet Kvalifikasjoner for voksne