Hvor lang tid på krykker for forstuet ankel?

Ifølge American Academy of ortopediske kirurger, hver dag om lag 25.000 mennesker vil forstuing anklene. Ankelskader oppstår når sener som stabiliserer ankelleddet er strukket for langt, forårsaker hyperekstensjon, tårer eller fullstendig løsrivelse av senen fra benet. Tid brukt på krykker for en forstuet ankel avhenger av alvorlighetsgrad og hvilken type forstuing. Forstuing Grunnleggende

Ulike grader av ankelskade variere basert på hvordan kutte forstuing er. I en klasse en forstuing, den minst alvorlige av de tre, mikroskopiske tårer fra i ligament føre til mindre hevelse og ømhet. En klasse 2 forstuing inneholder de samme grunnleggende tårene bare de er større, forårsaker mye smerte og hevelse i leddet, da disse kan kreve bruk av krykker for å holde vekten nede på foten. En grad 3 forstuing er den mest alvorlige og inntreffer når hele ligament enten helt brister eller rifter gratis fra bein;. En tåre i denne størrelsesorden vil kreve krykker

Når ankelen er forstuet det er ofte en smellende lyd forbundet med det, sammen med en følelse av å rive i fellesferien. Ofte ankelen selv blir øm og hoven, og blåmerker vil danne på det punktet av forstuing (ref. 2). Den vanligste årsaken til en forstuing er en fot som kontakter bakken i en unormal vinkel, som fører den enkelte til å legge vekt på felles i stedet for hælen, og dette fører til at ankelen til "rulle" og leddbånd å strekke og rive (ref . 3). Krykker bør innhentes umiddelbart hvis du har mistanke om en ankel forstuing.

Forebygging av ankelskader er enkel, men garanterer ikke absolutt forebygging av ankelskader. Øvelser som forbedrer ankelen styrke og fleksibilitet holde leddet smidig og bedre i stand til å takle plutselige trykk (ref. 2). Når en ankel har allerede blitt skadet krykker kan brukes for å sikre at leddet er fortsatt stabil og immobile, slik at det å leges raskere og hindre et tilbakefall av skade.
Ankelskade Recovery

Recovery tid for ankelskader varierer ut fra alvorlighetsgrad, men for karakteren 2 forstuing krever krykker, vil det typisk ta 5 til 10 uker før leddet er helt grodd. Du vil ønske å bruke krykker for de første 4 til 8 uker, lenger hvis legen anbefaler det. For en grad 3 forstuing, kan leddet være ubrukelig for 3 til 6 måneder og kanskje lenger hvis skaden er alvorlig. Krykker blitt helt nødvendig for helheten av helbredelsesprosessen for en skade denne alvorlighetsgrad. Noen ganger kan en fullstendig rive av ligament vil kreve kirurgi, og i denne situasjonen, kan du forvente å være på krykker hele tiden før operasjonen, og etterpå før legen tyder på at det er trygt å legge press på leddet.


helse

· Diet piller Online: Bruk Etter grundig Inquiry 
· Medi-Cal Kvalifikasjoner for Couples 
· Hva er hensikten med magen stifting 
· Process of Dental Cleaning 
· Maksimere Gevinst fra Weight Training 
· Medicare Del B Marketing Forskrift 
· Hvordan takle angst 
· DC Vs. AC Spenning Sikkerhet 
· Slik Cure Helvetesild 
· Bivirkninger av Ortho Tri-Cyclen Lo