Hvordan redusere hevelse

En hovne ledd kan opprettes av alt fra en idrettsskade til revmatoid artritt, og smerten forbundet med det kan være mild til uutholdelig. Når det gjelder å redusere hevelse i leddene, flere alternativer er tilgjengelige, avhengig av årsaken. Det er alltid best å diskutere behandlinger med legen din på forhånd for å sikre at det er i din beste interesse. Du trenger
Joint wrap
Circulation strømper
Vis flere instruksjoner
en

Grab litt is. Når det kommer til en skade som en forstuet ankel eller vridd ligament, er det en god idé å sette en kald pakke eller is wrap på det så snart som mulig. Når den felles svulmer grunn av skade, sender kroppen store mengder blod til området for å fremme helbredelse, men det fører også til hevelse. Isen fører til at blodårene trekker seg sammen og begrenser mengden blod til området, redusere hevelse.
2

Få litt hvile. Hvis du står opp i lange perioder, kan det sette mye stress på leddene, inkludert knær og ankler. Dette stress kan føre til væske til å bygge opp rundt leddene og føre dem til å hovne opp. Det er best å ligge eller sitte å bidra til å redusere hevelse. Ved å ligge ned, gir du tyngdekraften en sjanse til å flytte at væske ut av den skadde området.
3

Ta over-the-counter medisiner. Ikke-steroide anti-inflammatoriske medikamenter (NSAIDs) som ibuprofen er vanlige over-the-counter medisiner som hjelper lindre hevelse. De blokkerer enzymet som fører til svelling i sykdommer så som artritt og bursitt. NSAIDS kan være tilgjengelig på resept styrke i tillegg. En annen vanlig smertestillende medikamenter, paracetamol, ikke redusere hevelse og bør bare brukes for smertelindring og feber reduksjon.
4

Bruk sirkulasjon slange og wraps. Hevelse i leddene kan også være forårsaket av en reduksjon av blodstrøm gjennom kroppen, forårsaker deler av hender, armer, føtter og ben blir hovne. Dette er et vanlig problem med diabetespasienter. Legen kan gi og sirkulasjon slanger eller wraps som tett binder de hovne områder og fremme blodsirkulasjonen. Wraps. i forbindelse med massasje, kan være en nyttig behandling for ekstrem hevelse.
5

Snakk med legen din. Hvis over-the-counter medisiner og andre metoder ikke fungerer for å redusere hevelse, kontakt legen din for mer kraftige medisiner som steroider og reseptbelagte NSAIDS. Steroider kan bli innført ved injeksjon, krem, spray og piller og lindre væske buildup rundt leddene. En av de mest utbredte bruken av reseptbelagte medisiner er for behandling av leddgikt.

helse

· Hjem Rettsmidler For Overaktiv blære 
· Fordeler med Iført Resept solbriller 
· Trenger du briller? 
· Bivirkninger av Cytosine arabinoside 
· Hva er årsaken til Øyelokk Rødhet Kløe og hevelse? 
· Grunnleggende Vitaminer for kroppen-Hvordan vet du om dem? 
· Hvordan å miste vekt raskt og holde den av 
· Seneca indiske Cleansing Diet 
· Tidlig varsling tegn på depresjon 
· Hvordan redusere Earthquake Hazards