Tidlig varsling tegn på Stroke

Lære å oppdage de tidlige advarsler tegn på et slag vil maksimere sjansene for å overleve samtidig som den begrenser langsiktige skader. Selv om hjerneslag symptomene kan variere avhengig av de berørte områdene av hjernen, er det en rekke tidlige varseltegn som er ganske vanlig. Hodepine

En av de vanligste tidlig varsling tegn på et slag er en hodepine, noen ganger alvorlige, noen ganger bare mild. Den type slag spiller en stor rolle i å bestemme hodepine type og alvorlighetsgrad. Strokes som følge av blokkering eller delvis blokkering av en cerebral arterie produserer vanligvis mer generalisert, moderat hodepine som kan variere i intensitet. Strokes som følge av brudd på en cerebral arterie produserer vanligvis alvorlig, intens hodepine som kommer plutselig.
Svimmelhet

Svimmelhet er ofte et tidlig varsel tegn, spesielt i strøk som forekomme i områder av hjernen som påvirker balansen og likevekten. Vanligvis vil svimmelhet knyttet til slag oppstå med andre symptomer som kvalme og svimmelhet og noen ganger taleforstyrrelser. Imidlertid, er det tilfeller der svimmelhet er den eneste presentere symptom. Svimmelhet som oppstår plutselig og med tilsynelatende ingen årsak bør ikke ignoreres.
Ben og arm Nummenhet

Nummenhet utstrålende til enten armer eller ben (eller i noen tilfeller begge) forekommer i de aller fleste tilfeller slaglengde, uavhengig av alvorlighetsgraden av slag. Mange områder av hjernen er sentre for de nervebanene som kjører inn i armer og ben. Noe uforklarlig nummenhet (og i noen tilfeller prikking) i armer og ben kan være et tidlig tegn på et slag.
Sløret tale
p Hvis et slag påvirker område av hjernen som kontrollerer tale, kan sløret tale føre. Avhengig av alvorlighetsgraden av et slag, talevansker og utydelig tale kan vises gradvis, nesten umerkelig til tider, og deretter videre til mer åpenbare forstyrrelser. I andre tilfeller kan et hjerneslag føre til umiddelbar, alvorlig utydelig tale og forstyrrelser i taleferdigheter.
Forvirring

Mental fogginess, eller forvirring, kan være et tidlig varsel tegn på hjerneslag. Hvis et slag påvirker de delene av hjernen som styrer tenkning eller hukommelse, vil forvirring vanligvis resultere. Hvis en person med ingen andre åpenbare fysiske symptomer er plutselig overvunnet med forvirrende, dette er et rødt flagg advarsel for muligheten for et slag.

helse

· Symptomer på østrogen dominans i kvinner 
· Om Cerebral Svulster 
· Hvordan beregne VA Disability Inntekt 
· Hvordan behandle AIDS og HIV 
· Formålet med Body Mechanics 
· Hvordan få sigarettrøyk Off Breath din 
· Foods høy i vitamin C, E og selen 
· Enkle måter å Beat Eksem 
· Hvordan vurdere effekten av et selskap Health Care Program 
· Hvordan ha Mercury amalgamfyllinger Trygg Fjernet