Symptomer på Thyroid Disease hos barn

Skjoldbruskkjertelen er en ganske stor sommerfugl formet kjertel funnet under adamseplet på forsiden av halsen. Det er kjertelen som regulerer alle de metabolske og kjemiske prosesser i kroppen vår fra cellenivå opp. Riktig funksjon av skjoldbruskkjertelen er nødvendig for vår vekst og normal utvikling. Funksjoner

Når skjoldbruskkjertelen feil det kan kjøre prosesser i kroppen på en raskere hastighet eller langsommere enn det som er nødvendig for utvikling, vekst og generell god helse. En overaktiv skjoldbruskkjertel produserer for mye skjoldbrusk hormon. Dette er kjent som hypertyreose. For lite skjoldbruskkjertel hormon produksjon produserer hypotyreose. Barn kan bli født med en medfødt form for hypotyreose som oppstår når det er dårlig eller ingen thyroid produksjon eller det er ingen skjoldbruskkjertelen i det hele tatt.
Effekter

Medfødt hypotyreose (CH) er relatert til en jod-mangel eller et problem med hypofysen funksjon. Ubehandlede barn med hypotyreose kan utvikle feilaktig vekst og utvikling, og selv kretinisme, en form for alvorlig mental retardasjon. Innen noen få dager, vil disse babyene får problemer fôring, konstant gråt, subnormal kroppstemperatur, forstoppelse, gulsott, og i løpet av kort tid, vil barnet også ha en forstørret tunge, navlebrokk, dårlig muskel tone, langsomme reflekser, hevelser og hes gråt, samt alvorlige hjerneskader. Siden 1976 er en hæl prikktest å teste skjoldbruskkjertelen for alle spedbarn obligatorisk. Dersom barnet har hypotyroidisme, er det enkelt korrigeres med medikamentet som kalles T-4 eller tyroksin. Dersom barnet er behandlet, bør det ikke være noen effekter fra denne tilstanden. I en ut av 10 spedbarn CH er midlertidig og det vanligvis varer fra dager til måneder, og da barnet er fine. Dette kalles Transient Form CH.
Typer

Neonatal hypertyreose er en overaktiv skjoldbruskkjertel problem som oppstår ved fødselen. Dette er ganske uvanlig, men hvis moren har Graves sykdom som fører henne skjoldbruskkjertel stimulerende antistoffer å krysse placenta inn i barnets skjoldbruskkjertelen, vil barnet ha hypertyreose. I de fleste tilfeller vil barnets kropp skylle ut tyroidstimulerende antistoffer ut av sitt system i løpet av noen få måneder. I sjeldne tilfeller må barnet behandles for denne tilstanden med en anti-skjoldbrusk medisiner som vil korrigere skjoldbruskkjertelen. Når Graves sykdom er til stede, anbefales det at moren kontakte en pediatrisk endokrinolog før babyen er født. Symptomene på denne type hypertyreose er en svært rask puls, fuktig og blussende hud og overdreven appetitt kombinert med en manglende evne til å trives.
Betydning

Hashimoto tyreoiditt er mest sett formen for hypotyreose hos barn og tenåringer. Dette er en autoimmun sykdom der kroppens immunforsvar angriper skjoldbruskkjertelen og forstyrrer dens drift. Denne sykdommen kan ha en debut fra fødsel til nær voksen alder og så det kan bli oversett i årevis. Det kan føre til overdreven tretthet, overfølsomhet for kulde, kløende og tørr hud, tap av energi, dårlig konsentrasjon, hevelse og vektøkning, og forstoppelse. Dette er diagnostisert med en enkel TSH (skjoldbruskkjertel stimulerende hormon) blodprøve. Dette er behandlet med hormoner som barnet vil måtte holde på i livet.
Forebygging /løsning

behandlinger for skjoldbrusk sykdom hos barn er avhengig av type og alvorlighetsgrad av problemet. En gang anti-skjoldbrusk medisiner kan brukes, inkludert cabimazole og PTU (polythiouracil) som er tatt for en kort tid i noen tilfeller og i mange år i andre. I andre tilfeller, å blokkere den normale produksjon skjoldbruskkjertelen og erstatte produksjonen er kunstig bedre egnet til å finne den riktige balanse skjoldbruskkjertelen. I sjeldne tilfeller kan operasjon eller radioaktivt jod angis. Uansett behandling, bør barnet være så veldig nøye, med blodprøver og overvåking av symptomer opplevd.

helse

· Personlig skreddersydd Medical Drug Detox åpner døren til Recovery 
· Provigil Side Effects 
· KOLS Behandling og medisin 
· Fedme en pågående trussel 
· Helserisiko av Industrial PCB X-Ray Machines 
· Tegn på OCD 
· Naturlig alternativ til fruktbarhet narkotika 
· Tegn på et mildt slag 
· The History of Home Healthcare 
· Hvordan dele røntgenbilder