Problemer med skjoldbruskkjertelen tegn og symptomer

Skjoldbruskkjertelen produserer skjoldbrusk hormon som regulerer mange av kroppens funksjoner. Hvis det er for lite av skjoldbruskkjertel hormon (hypothyroid), for mye (hyperthyroid) eller andre problemer med kjertelen (for eksempel Hashimotos sykdom, kreft i skjoldbruskkjertelen) det kan føre til mange forskjellige symptomer. Hos kvinner, kan det også påvirke hormonelle sykluser og graviditet. Fordøyelsessystemet

skjoldbrusk problemer kan føre til endringer i fordøyelsessystemet. Hypotyreose forårsaker vanligvis forstoppelse, mens hypertyreose kan bringe på diaré.
Energy Nivå
p Hvis skjoldbruskkjertelen ikke fungerer som den skal, er en av de første symptomene en treg eller svak følelse. Dette symptomet er felles med mange skjoldbruskkjertelen forhold, selv om de med hyperthyroid tendens til å føle en racing hjerte og nervøsitet i stedet for trekk.
Vekt svingninger

Ett tegn av et problem med skjoldbruskkjertelen er en endring i vekt. En person med en skjoldbrusk tilstand kan få eller miste vekt ganske raskt, avhengig av hvilken type thyroid sykdom.
Endring i Gland

En svulmende skjoldbruskkjertelen eller knuter i halsen kan være et tegn på en skjoldbrusk problem. Dette kan være en svulst eller hevelse.
Hensyn

Venstre ubehandlet, kan skjoldbruskkjertelen forhold føre til alvorlige problemer med muskler og til og med kognitiv tenkning og depresjon. De fleste skjoldbrusk forhold kan diagnostiseres med en enkel blodprøve.

helse

· Slik beskytter du deg mot Killer Bees 
· Hva å spise når du er Nauseous
· Hvordan identifisere Astma Symptoms
· Hva gjør Nostalgisk Mean ? 
· Foods å unngå på en lav purine diett 
· Hva er Sytropin? 
· Akademiske Forutsetninger for Naturopathic Medical Colleges 
· Bekkenbunnstrening å gjøre etter en Hysterectomy 
· Healthy Eating tips Gratis tips du må vite 
· Fakta om psykisk utviklingshemmede