Behandlinger for Hypertyreose

Hypertyreose er en tilstand der skjoldbruskkjertelen, som regulerer stoffskiftet, skaper for mye thyroid hormon, forårsaker din metabolisme å øke. Symptomer inkluderer en økning i appetitt, søvnproblemer og irritabilitet. Behandlingen er vanligvis en enkel og innebærer å redusere størrelsen av skjoldbruskkjertelen. Hypertyreose er en autoimmun tilstand, noe som betyr at din egen immunsystem har "slått mot" skjoldbruskkjertelen, og skjoldbruskkjertelen reagerer ved å opprette flere hormoner. Vanligst, når begge skjoldbrusk knuter er overproducing, tilstanden referert til som Graves sykdom. Hypertyreose kan også være til stede i bare én skjoldbruskkjertelen nodule, men dette er mindre vanlig. Symptomer

Det er ikke uvanlig for hypertyreose å gå ubemerket hen hos pasienter i måneder eller år, avhengig av alvorlighetsgraden i saken. Fordi symptomene er noe motstridende, kan det også være vanskelig å diagnostisere. For eksempel, når mer skjoldbruskkjertel hormon blir produsert, metabolismen øker, noe som kan føre til vekttap. Men appetitt det også økt i denne situasjonen, slik at pasienter har en tendens til å spise mer. I mange tilfeller pasientene merke at de spiser mer, men å miste vekt, og dette er en trigger for concern.Another motstridende symptom er kronisk tretthet kombinert med en frustrerende manglende evne til å sove. Manglende evne til å sove er forårsaket av hevet stoffskifte, men dette er den samme grunnen til at pasienter er sliten. Tilsvarende kan pasientene føle seg nervøs eller vaklende, fordi deres metabolisme er så high.Additional symptomer inkluderer hevelse i skjoldbruskkjertelen, irritabilitet, økt hjertefrekvens og muskelsvakhet.
Diagnosis and Treatment

Når hypertyreose er mistenkt, er den mest direkte måten å bekrefte diagnosen med en spesiell blodprøve som måler mengden av T3 og T4 hormoner i kroppen. Dersom nivåene er forhøyet, da hypertyroidisme er en sannsynlig diagnosis.To behandle denne tilstand, må størrelsen av skjoldbruskkjertelen reduseres, som en mindre skjoldbruskkjertelen genererer mindre mengder av T3 og T4 hormoner. Imidlertid har medisinske fagfolk ikke perfeksjonert en måte å eliminere den "perfekte" mengden av skjoldbruskkjertelen.
Kirurgisk fjerning

Skjoldbruskkjertelen kan fjernes kirurgisk . Dette er en ganske enkel prosedyre. Under operasjonen vil all eller deler av skjoldbruskkjertelen fjernes. Denne prosedyren har økt dramatisk det siste tiåret, og selv om pasientene har ofte narkose for inngrepet, er de fleste løslatt innen 24 timer. I noen tilfeller kan kirurger velge lokalbedøvelse, hvis arbeider på bare en del av gland.The risikoen med denne operasjonen er skade på området rundt skjoldbruskkjertelen, men forekomsten av dette er svært low.The største negative til å gjennomgå denne operasjonen er at det er sannsynligvis føre til hypotyreose, noe som resulterer i at pasienten blir satt på skjoldbruskkjertelen medisinering.
Radioaktivt jod

En ikke-invasiv alternativ for skjoldbruskkjertelen fjerning en radioaktiv jod behandling. Pasienter som tar en dose av radioaktivt jod, som deretter absorberes av skjoldbruskkjertelen (den eneste del av kroppen som vil absorbere jod) og skjoldbruskkjertelen blir deretter langsomt drept av. Dette er den mest brukte behandling for hypertyreose. Fremgangsmåten er enkel og helt smertefri, og radioaktiviteten forlater kroppen i løpet av få dager. Det tar ca 4 til 8 uker for skjoldbruskkjertelen å bli drept av eller redusert. Dessverre, akkurat som med kirurgisk alternativ, kan pasientene ende opp med en lite aktiv skjoldbruskkjertel.
Medikamentell behandling

I noen tilfeller kan leger anbefale medikamentell behandling. De vanligste medikamentene er methimazole og propylthiouracil. Begge disse medikamentene er stopper som hindrer skjoldbruskkjertelen fra å produsere hormoner. Denne behandlingen, mens fullstendig ikke-invasiv, er mindre effektive enn kirurgi eller radioaktivt jod, fordi det ikke tar vare på det underliggende problem. Medisiner kan blokkere dannelsen av hormoner, men hvis en pasient velger å slutte å ta medisiner, kan symptomene reappear.Side effektene av disse medikamentene er kløe, utslett og, i sjeldne tilfeller, feber
Hypoaktiv Thyroid
p Hvis du har hatt kirurgi eller en radioaktiv jod behandling, er sjansene, du vil utvikle hypotyreose, en lite aktiv skjoldbruskkjertel. I denne situasjonen, gjør skjoldbruskkjertelen ikke produserer nok T3 og /eller T4 hormon, og du vil bli igjen følelsen svak, vil være sannsynlig å få vekt og kan føle seg umotivert. Leger forventer at dette respons etter disse behandlingene, så etter at skjoldbruskkjertelen er redusert eller eliminert, er pasienter startet på det som skal bli en livslang diett av skjoldbruskkjertelen-erstatning hormoner. De vanligste merkevarer medisiner er Synthroid og Levoxyl, både det som er bitte små piller som tas daglig. Det er ingen bivirkninger med either.Once en pasient er diagnostisert som hypothyroid, vil legen begynne å eksperimentere med varierende doser av den nye medisinen. Det kan ta opptil et år å finne den riktige dosen.
Advarsler
p Hvis du føler at du kan ha hypertyreose, er det viktig å søke behandling, fordi Tilstanden kan føre til uregelmessig hjerterytme, savnet menstruasjon og økt avføring. Hver av disse symptomene kan føre til større problemer. I tillegg bør kvinner unngå å bli gravid hvis de blir diagnostisert med hypertyreose.

helse

· Hvordan gjør du følge opp etter Mesothelioma Strålebehandling? 
· Raloksifen behandling for brystkreft tilbakefall 
· Hvordan forberede for en Gonoré Test 
· Drug Rehabilitation CenterTo få livet tilbake til det normale 
· Slik unngår du at Nærsynthet 
· Hvordan forbedre Arches 
· Rose Rehab-A Healing Spesialitet Retreat For Women 
· Hvordan gjenkjenne en Abscessed Tooth 
· Grunner til å lære HLR 
· Effektive Teeth Whitening forslag