Hva er en normal T4 Thyroid nivå?

Den skjoldbrusk er kjertelen i kroppen som regulerer stoffskiftet. Den produserer to hormoner - T4 og T3. Den normale avlesning for den totale T4 anses å være mellom 4 og 11. Men den T4 nivå alene ikke viser om du har en skjoldbrusk problem. Testen må kombineres med en test for TSH (skjoldbruskkjertel stimulerende hormon). Siden skjoldbruskkjertelen regulerer stoffskiftet, symptomer på en overaktiv skjoldbruskkjertel inkluderer søvnløshet, irritabilitet, nervøsitet, vekttap og økt avføring. Symptomer på en lite aktiv skjoldbruskkjertel er tretthet, vektøkning og mangel på motivasjon. En test utenfor normalområdet kan også indikere kreft i skjoldbruskkjertelen. Hva er T4

T4 er en skjoldbruskkjertel hormon som har fire jod enheter. Jod brukes av skjoldbruskkjertelen i produksjon av skjoldbruskkjertel hormon og inntas gjennom maten vi spiser. Det er mer T4 i kroppen din enn T3, men det er T3 som er det aktive hormonet.
Endocrinology
p Hvis du tror du har en skjoldbrusk problemet, spør din lege for å anbefale en spesialist, kjent som en endokrinolog. Disse legene er spesialister på problemer med de endokrine kjertler (hormon-produksjon kjertler) og er bedre rustet til å hjelpe deg med å administrere en skjoldbrusk problem enn en generell praksis lege. Han eller hun vil teste dine T4 thyroid nivåer samt T3 og TSH.
Overaktiv skjoldbruskkjertel
p Hvis du mistenker at du har en overaktiv skjoldbruskkjertel, din T4 thyroid nivå og TSH-hormoner kan testes samtidig. Din lege kan bestille en test kalt Total T4 eller Total Thyroxine. Dersom resultatene viser at Total T4 thyroid nivået er over normalområdet (4-11), og at TSH er under normalområdet (0,5 til 5,5), så du kan ha en overaktiv skjoldbruskkjertel. Dette kalles også hypertyreose.

Hjelp av en test kalt Free T4, er det normale området 0,8 til 1,8. Hvis testen viser T4 thyroid nivået er over 1.8, kan du ha en overaktiv skjoldbruskkjertel.
Skjoldbrusk

Bruke Total T4, testresultater som viser din T4 thyroid nivået er under normalområdet (4-11), og at TSH er over normalområdet indikerer en lite aktiv skjoldbruskkjertel. Dette er kjent som hypotyreose.

Bruke Free T4 test, hvis resultatet er mindre enn 0,8, så du kan ha en lite aktiv skjoldbruskkjertel.
Rettsmidler

p Hvis du er diagnostisert med en overaktiv skjoldbruskkjertel, behandlinger inkluderer medikamentell behandling, kirurgi eller radioaktivt jod. De to sistnevnte vil redusere størrelsen av skjoldbruskkjertelen, i sin tur reduserer mengden av T4-utgang. Medisinsk behandling kan bidra til å hemme produksjonen av thyreoideahormoner, men er vanligvis ikke betraktet som en langsiktig løsning. Med den kirurgiske alternativ, blir hele eller en del av skjoldbruskkjertelen fjernet. Med radioaktivt jod alternativet, vil du ingest radiojod, og i løpet av noen uker eller måneder, vil det ødelegge hele eller deler av skjoldbruskkjertelen. Verken kirurgisk alternativ heller radiojod alternativet er en eksakt vitenskap, og mange pasienter ender opp med en lite aktiv skjoldbruskkjertel, som deretter regulert gjennom medisinering.
P Hvis du er diagnostisert med en lite aktiv skjoldbruskkjertel (eller ende opp på den måten etter fjerning av skjoldbruskkjertelen), vil du få foreskrevet en hormonbehandling stoffet som skal tas daglig for resten av livet.

helse

· Lav Testerone hos kvinner 
· Er en kolonoskopi nødvendig? 
· Forebygging av Nail Fungus 
· Consumer Health Awareness forbrukere om Fat Burning Foods For Women 
· Parathyroid sykdom og nyresvikt 
· Grape Seed Extract Resveratrol 
· Myelomatose Differential Diagnosis 
· Hvordan velge Shoe Setter inn for Back & Foot Pain 
· Blødning Etter en total hysterektomi 
· Hva er årsakene til venstre vingen Pain?