Om Thyroid Blood Levels

Folk viser ofte symptomer på en skjoldbrusk lidelse, enten hypotyreose eller hypertyreose. Men altfor ofte de spør legen å ta en blodprøve, og resultatene av blod arbeid komme tilbake "normal". Personen sitter igjen med mange spørsmål og lidelse med symptomer på skjoldbrusk lidelse. Mange leger bare teste blodet for en mulig tegn på skjoldbrusk problem. Finne en lege som tester alle mulige blodet som indikerer en skjoldbrusk lidelse er viktig å finne en diagnose. TSH og Hypotyreose

En person som har hypotyreose har en skjoldbruskkjertel som er lite aktiv. Det er ikke produserer de hormoner som den burde være. En måte å fortelle om skjoldbruskkjertelen produserer riktige mengder av hormoner er å sjekke blodet for Thyroid hormon, eller TSH. Dette hormonet, laget av hypofysen, blir sendt til skjoldbruskkjertelen til å fortelle det for å få til å fungere. Når skjoldbruskkjertelen ikke fungerer, går hypofysen inn overdrive, skape mer TSH i et forsøk på å få skjoldbruskkjertelen til å reagere. Derfor er et høyt nivå av TSH i blodet et tegn på et lavt fungerende skjoldbruskkjertel.
TSH og Hypertyreose

En person med hypertyreose har en skjoldbruskkjertel som er overaktiv . Den produserer mer hormoner enn kroppen trenger. Når en person har hypertyreose, produserer hypofysen svært lave mengder av TSH fordi skjoldbruskkjertelen arbeider allerede for hardt. Det trenger ikke TSH å minne det å få til å fungere. Derfor blodprøver som avslører en svært lav mengde TSH i blodet indikerer muligheten for hypertyreose.
Hypotyreose og andre hormon Levels

Annet enn TSH må andre blodverdier kontrolleres for å diagnostisere hypothyreose. En person med hypotyreose har lave nivåer av hormoner som kalles T3 og T4. Dette er hormoner som er opprettet av skjoldbruskkjertelen som brukes til å regulere kroppens stoffskifte. Mange leger bare teste for TSH i blodet, noe som ikke alltid et riktig bilde av hypotyreose. Det er viktig at leger test for T3 og T4 nivå også for å få et bedre bilde av personens funksjon i skjoldbruskkjertelen.
Hypertyreose og andre hormon Levels

En person med hypertyreose har motsatt blod nivåer av noen med hypotyreose. I hypertyreose, overproduces skjoldbruskkjertelen hormonene T3 og T4. Blodprøver vil avdekke at nivåene av T3 og T4 i kroppen er for høyt, noe som indikerer at skjoldbruskkjertelen ikke fungerer som den skal.
Antistoffer i blodet

En person som har normale nivåer av thyroid-stimulerende hormon, men unormale nivåer av T3 og T4 er testet for skjoldbrusk antistoffer. Tilstedeværelsen av skjoldbrusk-antistoffer i blodet indikerer at personen har en autoimmun sykdom som spesifikt angriper skjoldbruskkjertelen. En person med symptomer på en skjoldbrusk lidelse som tester i normalområdet for thyroid-stimulerende hormon bør finne en lege som vil teste for antistoffer i blodet. I de fleste tilfeller, bare endokrinologer gjennomføre denne testen.

helse

· Naturlige måter å øke Serotonin 
· Si farvel til Stubble og hallo til A Perfect Shave 
· Østrogen Dominant Symptomer 
· Kinesiske urter og oljer som er bra for leddgikt 
· Slik bruker du en Gud Jar 
· Shop Online For A Stair Chair å spare penger 
· Hvordan skal anke en Dommerens Ugunstig Disability Decision 
· Leve grønt er sunt! 
· Hva er Sprekker i Rubies? 
· Hvordan behandle en Skallebrudd