Er Flu Symptomer felles med Thyroid Problemer?

Thyroid sykdommen påvirker millioner av amerikanere, først og fremst kvinner. Med nye tilfeller på vei oppover hvert år, er amerikanerne blitt mer klar over skjoldbrusk forhold. Mange symptomer er forbundet med problemer med skjoldbruskkjertelen, som alle varierer mellom individ og type tilstand. Noen av disse symptomene ligner på de som er forbundet med influensa-viruset, som kan gjøre påvisning av stoffskiftesykdommer vanskelig med mindre sett av en lege. Funksjon i skjoldbruskkjertelen

Den skjoldbrusk er en kjertel i halsen, som virker å distribuere hormoner i hele kroppen. Disse hormonene styrer grunnleggende kroppsfunksjoner som stoffskiftet, blodtrykk og kroppsvekt. Problemer med skjoldbruskkjertelen utvikle når mengden av hormoner som produseres blir forstyrret, forårsaker de grunnleggende funksjonene til å miste kontrollen. Selv om skjoldbrusk problemer er vanligvis ikke livstruende, de er en daglig plage når venstre ubehandlet.
Typer Thyroid Disease
p Det er to hovedtyper av ikke-kreft stoffskiftesykdommer: hypertyreose og hypotyreose. Hypertyreose oppstår når skjoldbruskkjertelen skaper for mange hormoner og blir overaktive. Disse hormonene er kalt trijodtyronin (T3) og tyroksin (T4). Hypertyroidisme kan også føre til en annen tilstand som kalles skjoldbruskkjertelen Graves sykdom. Hypotyreose oppstår når skjoldbruskkjertelen ikke skaper nok hormoner og kjertel blir utvidet som et resultat. Behandling av hypertyreose kan noen ganger føre til hypotyreose.

Symptomer

Influensalignende symptomer assosiert med hypertyreose inkluderer hyppig avføring, svetting, økt puls, klam huden, diaré, skjelving, hud spyling, svakhet og oppkast. Andre symptomer inkluderer økt appetitt, utilsiktet vekttap, uregelmessige menstruasjoner og rastløshet. Influensalignende symptomer assosiert med hypotyreose omfatter svakhet, tretthet, leddsmerter, heshet og muskelsmerter. Andre symptomer inkluderer uønsket vektøkning, hevelser, depresjon, følsomhet for kjøligere temperaturer og forstoppelse.
Behandling

Kirurgi er ikke nødvendig for noen type skjoldbruskkjertelen problem, med unntak av alvorlige tilfeller. Hypertyreose behandles vanligvis med medisiner og noen ganger med radiojod behandlinger for å direkte stoppe hormonet overaktivitet. Hypotyreoidisme behandles med medisin, for eksempel levotyroksin og må tas for resten av pasientens liv. Ved behandling for enten sykdom, vil symptomene kan lindres nesten umiddelbart.
Warning
p Hvis noen av de ovennevnte symptomene er erfarne, er det viktig å se en lege så snart som mulig. Selv om skjoldbruskkjertelen sykdommen er senere utelukkes, er det bedre å få en bekreftelse på dette i stedet for å la en potensiell skjoldbruskkjertelen problem forverres. En blodprøve og kanskje en ultralyd vil bli brukt til å oppdage problemer med skjoldbruskkjertelen.

helse

· Ferierer For Health 
· Cervical ektopi Behandling 
· No-Cost behandlinger for tånegl sopp 
· New York House Cleaning 
· Hva er Tophi Innskudd? 
· Slik unngår arrdannelse fra en Steam Burn 
· Hvordan måle personlig vekst 
· Hvordan å gjøre en One Armed pushup 
· Hva er en talefeil 
· Meditasjon Teknikker for røykeslutt