Matvarer for å unngå med Hypotyreose

Hypotyreose er en tilstand som er en av de mest diagnostisert, men også den mest udiagnostisert tilstand i dagens befolkning. Symptomene, som kan være vanskelig å peke ut eller forklare, inkluderer vektøkning, hodepine, menstruasjonssmerter og forstoppelse. Mange har slått til Internett i håp om å finne svar på sine spørsmål om hva som er galt med dem. Pasient bevissthet grupper har dukket opp som individer sammenligne symptomer og dele bekymringer om hvilke matvarer bidrar til symptomer på hypotyreose. Hypotyreose

En aktiv skjoldbruskkjertel kalles hypotyreose, med "hypo" betyr under det normale. Den skjoldbrusk er en kjertel som finnes rett under stemmen boksen i den fremre delen av halsen. Dette lille, sommerfugl-formet kjertel spiller en betydelig rolle, skaper akkurat den rette balansen av hormoner som trengs for å regulere stoffskiftet, vekst og energi i alle faser av livet. Når skjoldbruskkjertelen ikke skaper nok, begynner kroppen å reagere i et forsøk på å vende tilbake til helse.
Grønnsaker og frukt

Kroppens reaksjon på mat og hvordan det regulerer sult er en av symptomene på hypotyreose. Noen matvarer er mistenkt for å undertrykke funksjon av en normal skjoldbruskkjertel, fordi de påvirker hvor mye hormon skjoldbruskkjertelen produserer. Enkelte matvarer inneholder et stoff som heter goitrogens og har denne effekten når spises rå. Cruciferous grønnsaker, som inneholder goitrogens, inkluderer brokkoli, blomkål, neper, kål, kålrot, sennep greener, grønnkål, spinat, reddiker og rosenkål. Noen frukter også faller innenfor goitrogens kategori. Disse inkluderer fersken og jordbær.
Soya er skadelig

Soy effekt på skjoldbruskkjertelen er kontroversielt. Daniel R. Doerge, som er forsker i Food and Drug Administration National Center for toksikologisk forskning, er sitert i mars 1999 utgaven av Natural Health magazine som advarsel, "... Jeg ser betydelig risiko fra å ta soya kosttilskudd eller spiser stort mengder soya mat for deres antatte sykdom forebyggende verdi. Det er definitivt potensiale for interaksjon med skjoldbruskkjertelen. " Han hevder at soya kan være skadelig for skjoldbruskkjertelen under disse omstendighetene.
Soya er ikke skadelig

Andre leger ikke er enig med teorien om soya rolle i hypotyreose. Dr. Christiane Northrup sier på sin nettside at normale nivåer av soya forbruk har ingen nedbrytende effekt på funksjon i skjoldbruskkjertelen. Hun siterer over 70 år med kliniske forsøk som ble utført spesielt for å avgjøre om soya matvarer eller soya isoflavoner påvirket skjoldbruskkjertelen, med negative funn. Soyaprodukter inkluderer tofu, soyasaus, miso og tempeh.
Oljer

Flerumettede oljer er kjent for å påvirke skjoldbruskkjertelen funksjon. Slike oljer, selv anses som en del av en normal sunn diett, har blitt skylden for å redusere muligheten for thyroidhormoner å sirkulere gjennom kroppen. Også vev reagerer mindre effektivt til skjoldbruskkjertelen hormon. Dr. Ray Peat støtter teorien om at flerumettede oljer blokkere sekreter i skjoldbruskkjertelen. Et alternativ er kokosolje, som består av mellomlange fettsyrer, eller MCFA. Disse typer syrer øke stoffskiftet, noe som er gunstig for hypothyroid lider.

helse

· Hvordan behandle et brukket håndledd 
· Fordelene med å kjøpe medisiner fra et nettapotek 
· Hvordan Anatomy Mnemonics kan hjelpe deg å huske Anatomy 
· Hvordan takle Motta anonyme brev 
· Ta Heed: Ta en pause 
· Hvordan behandle sår trapeser 
· Hvordan Care for immunforsvaret 
· Om Multicystic Nyresykdom 
· Hvordan få en Shot 
· Mann prevensjonsmetoder