Tegn og symptomer på lav skjoldbrusk Hormone

Hypotyreose (lavt skjoldbruskkjertel hormon) er en tilstand forårsaket når skjoldbruskkjertelen produserer for lite eller ingen T hormoner. Hormonene produseres av skjoldbruskkjertelen regulerer stoffskiftet, og når de ikke er til stede, symptomer assosiert med langsom metabolisme oppstå. Hvem blir berørt

Ifølge Mayo Foundation for medisinsk utdanning og forskning, påvirker hypotyreose vanligvis kvinner over 50 år. Det er imidlertid mulig at det kan skje i løpet av alle kjønn eller aldersgruppe.
Bilder første symptomene
p Det er svært få, om noen første symptomene. Hormonproduksjonen i skjoldbruskkjertelen avtar vanligvis ved en slik langsom hastighet at tilstanden har vært til stede i noen tid når det er endelig diagnostisert.
De første symptomene

Når symptomer begynner å vises, er det ofte i form av tretthet og en generell svak følelse. James Norman, MD, sier i en artikkel publisert på endocrineweb.com at i mange tilfeller de første symptomene er "bare så subtile at de går ubemerket hen."
Avansert Symptomer
< p> Som T hormonnivået fortsetter å falle, og kroppen ytterligere bukker under for virkningene av dette, mer merkbare symptomer være til stede. Den primære symptomet er uforklarlig vektøkning. . Personer med hypotyreose ofte opp i vekt uansett diett eller trening
Avansert Symptomer Fortsatt

Andre symptomer på avansert hypotyreose inkluderer: felles smerte, hevelse eller hevelser i ansikt, en plutselig utdype og /eller hes stemme, forhøyet kolesterol og forstoppelse. Vanligvis vil lider har en kombinasjon av disse symptomene.
Behandling

Personer som lider av lav skjoldbrusk hormon nivåene er foreskrevet syntetiske erstatning hormoner som skal tas oralt. Leger bruker vanligvis varierende doser av stoffet levotyroksin å supplere T hormonnivåer.

helse

· Hvor mange poeng har du lov på Weight Watchers? 
· Homeopati rettsmidler for barn med allergi 
· Hvordan sette realistiske mål for barn med Cerebral Parese 
· Vanligste årsakene til demens 
· Grunner for Tretthet og utmattelse 
· Sko Low Back Pain 
· Slik fjerner Mosaic Vorter 
· Hvordan bruke sideleie med et spedbarn 
· The History of Service Dogs 
· Hvordan finne en gynekolog Hvem Er Holistic