Hvordan behandle malignt melanom

En ondartet melanom er en kreftsvulst som oppstår i hud celler som kalles melanocytter, og er en av de mest alvorlige typer hudkreft som det kan metastaserer eller spre seg til andre deler av kroppen. Maligne melanomer starte i en eksisterende føflekk eller i "normal" hud og særlig ramme folk som er rettferdig eller sensitiv for sol. Det er fire forskjellige stadier av malignt melanom, og hver krever en annen behandling. Instruksjoner
en

Rådfør deg med onkolog eller hudlege, og vurdere kirurgisk fjerning --- fjerning av melanom og huden rundt --- eller hudtransplantasjon, som innebærer å fjerne sunn hud fra et lite synlig område av legeme og poding den på den berørte del.

Disse prosessene blir ofte brukt til å behandle Trinn 1 av sykdommen, når melanom er begrenset til overflaten av huden og er mindre enn 2 mm tykk.

2

Spør din lege om å bruke "block disseksjon" å behandle Stages 2 og 3 av maligne melanomer. Denne prosessen innebærer kirurgi i tillegg til å fjerne de omkringliggende lymfeknuter i de berørte områdene.

Stages 2 og 3 er preget av melanomer mer enn 2mm tykke og kreftceller som har spredt seg å infisere lymfeknutene.

3

Spør legen din for råd om bruk av interferon behandlinger for å redusere risikoen for en tilbakevendende melanom etter kirurgiske behandlinger i Stages 2 og 3, en prosess som kalles adjuvant behandling. Interferon er en syntetisk versjon av et naturlig forekommende protein som bekjemper infeksjon, og har blitt godkjent av US Food and Drug Administration til å behandle ondartede og høy risiko melanomer. Interferon er vanligvis injiseres inn i kroppen og hjelper immunforsvaret bekjempe gjenværende kreftceller som kan fortsatt være tilstede i hud eller lymfesystemet.
4 p Hvis du har Stage 4 melanom, der sykdommen har trolig spredt seg til leveren, lungene eller andre organer, ta kontakt med onkolog om bruk av interferoner, cellegift eller strålebehandling. Dette er den mest avanserte stadium av melanom og om det ikke er mulig kur for sykdommen, kan medisiner og behandlingsformer forsinke fremdriften.

helse

· Sulpha narkotika allergier 
· Hjemmelaget Dry Filler Machines 
· Symptomer på en Ovarian Cyste 
· Lindre ryggsmerter 
· Om Skin Børsting & Body Detox 
· Health Information Technology Leadership 
· Swartz Nyre Detox 
· Fosamax Femur Frakturer: Fosamax Søksmål 
· Herbal eller andre behandlinger for Hjerte palpatations 
· Mexicali Fedme Solutions sørger for en langvarig vekttap fordeler