Robinul bivirkninger

Robinul er en reseptbelagte medisiner som brukes til behandling av magesår og magesår. Den brukes vanligvis i kombinasjon med andre medikamenter for å behandle mage forhold. Robinul er klassifisert som en antikolinerge medisiner som virker ved å bremse ned i magesekken og tarmen produksjon av magesyre. Robinul er vanligvis tatt muntlig i pilleform, og kan tas med eller uten mat. I noen tilfeller kan Robinul gis til pasienter om å gjennomgå en operasjon med anestesimidler. I disse tilfellene, er medisinen gis i injeksjon skjemaet. Robinul er en merkevare-navnet narkotika. I sin generisk form, er det glycopyrrolate. Ikke-alvorlige bivirkninger

De hyppigst rapporterte bivirkningene av Robinul er tåkesyn, hodepine, søvnløshet, nervøsitet, svimmelhet, tretthet, en følelse av å være oppblåst, forstoppelse, tap av smak, mindre svette enn vanlig, tørr hud, munntørrhet, forstørrede elever og redusert melkeproduksjon. Ingen av disse bivirkningene er grunn til bekymring, men varsle lege hvis de blir plagsomme.
Alvorlige bivirkninger

I sjeldne tilfeller kan enkelte mennesker tar Robinul oppleve bivirkninger som indikerer et potensielt problem som kan kreve behandling. Slutte å ta medisinen og kontakte legen din umiddelbart hvis du opplever noen av følgende: anfall, forvirring, besvimelse, uvanlig svakhet, vanskeligheter med å fokusere øynene, impotens, en bankende følelse i brystet, en rask eller uregelmessig hjerterytme, diaré, problemer med urinering og oppkast.
bilder Allergiske reaksjoner

Som alle medisiner, i sjeldne tilfeller pasienter som tar Robinul kan oppleve en allergisk reaksjon på en ingrediens i medisiner. Tegn på en allergisk reaksjon inkluderer tungpustethet, kortpustethet, tetthet i brystet, elveblest og hevelser i ansikt, tunge, svelg, munn eller lepper. Mennesker som opplever en alvorlig allergisk reaksjon kan gå inn i sjokk og mister bevisstheten, så sørg for å søke medisinsk hjelp umiddelbart dersom du opplever noen av skiltene.
Advarsler

Robinul kan ikke være trygt for alle mennesker, også de med myasthenia gravis, glaukom, og noen mage, spiserør og tarm-forhold; og hjertesykdommer som er forårsaket av blødning. I tillegg, noen mennesker med nerve, bør prostata, lever og nyreproblemer ikke bruke Robinul. Sørg for å diskutere din fullstendige medisinske historie med legen din før du tar Robinul.
Drug Interactions
p Som med alle medisiner, kan Robinul forårsake alvorlige interaksjoner. Ingen medikamenter har blitt identifisert som spesielt forårsaker farlige interaksjoner med Robinul, men alltid være sikker på å fortelle legen og apoteket om eventuelle andre medisiner du tar - reseptbelagte og over-the-counter medisiner og urte kosttilskudd -. Før du tar Robinul

helse

· Hvordan bør du oppbevare Castor Oil? 
· Hvorfor røyking er farlig for Workplace Health 
· Bone Cancer Stages 
· Elektroniske sigaretter: Kan Gjerne disse typer virkelig hjelpe deg sparke en va…
· Naturlige måter å behandle PMS og kramper 
· Hyperlipidemi Symptomer 
· Vitaminer og urter kan hjelpe med glaukom 
· 6 ting du kan gjøre for å unngå en Stroke 
· Hvordan behandle anemi hos HIV 
· Hvordan beregne tillatt Weight Watchers Points