Drug Behandling av vannkopper

Vannkopper (varicella) er vanligvis en mild tilstand hos friske barn. Voksne, men kan møte alvorlige bivirkninger og død. Vannkopper kan behandles med antivirale medikamenter hos personer med risiko for komplikasjoner. Symptomene kan behandles med smertestillende og anti-klø medisiner. Antivirale

antivirale medikamenter kan redusere symptomene for mennesker i fare for komplikasjoner fra vannkopper inkludert: voksne, røykere og mennesker med svekket immunforsvar. Acyclovir og immunglobulin intravenøst ​​(IGIV) må tas ikke mer enn en dag etter at utslettet først vises. Valacyclovir og famciclovir kan tas etter en dag, men er bare godkjent for voksne.
Vaksine

vannkopper vaksinen kan eliminere eller redusere symptomer, selv om det er tatt etter eksponering for viruset.

Antibiotika

Noen komplikasjoner av vannkopper, for eksempel hud infeksjon og lungebetennelse, kan kreve behandling med antibiotika. Røykere er spesielt utsatt for lungebetennelse.
Itch relievers

Over-the-counter medisiner som antihistaminer og klø-relief kremer kan bidra til å lindre kløe. Dette reduserer riper, noe som øker sjansen for hudinfeksjon.
Smertestillende

Paracetamol kan lindre smerten av vannkopper symptomer. Bruk aldri aspirin med vannkopper, det kan føre til Reyes syndrom, noe som fører til leversvikt og død

.

helse

· Recovery fra en annen Breast Augmentation 
· Fedme hos barn i skolealder 
· Emosjonelle og psykiske problemer for pensjonister i Retirement 
· Effekten av meieriprodukter og Atriell Fib 
· Hvordan sjekke om du har brystkreft 
· The Truth About Chest Muscle Building - Bench Press 
· Definisjon av Night splinter 
· Gastric Bypass Råd 
· Hvordan finne din Point Range for Weight Watchers 
· Fordelene med Hoodia Gordinii