Hvordan bruke Tinamed vorte Remover

Vorter er skjemmende, men heldigvis, behandle mindre saker er ganske enkelt. Tinamed er en over-the-counter vorte fjerning behandling som kan være svært effektive i å bli kvitt de stygge små vorter, enten vanlige vorter eller plantars. Imidlertid er nøkkelen til en vellykket behandling utholdenhet. Hvis du gir opp på behandlingen kan vortene kommer tilbake, og de kan være verre. I tillegg til instruksjonene på boksen, kan du ta andre skritt for å sikre at du får den mest effektive behandlingen. Du trenger:
Tinamed
Disposable neglefil
Eddik
Band-Aid
Duct tape
Soap
Vis flere instruksjoner
1

Vask hendene og det berørte området for å unngå en infeksjon eller spredning vorter til en annen del av kroppen din (eller noen andres).
2

Sug det berørte området i varmt vann i fem til 15 minutt. Du kan også bruke en eddik-vann løsning av en del hvit destillert eddik til to deler varmt vann.
3

File ned dine vorter lett ved hjelp av en billig, kast neglefil eller Emery bord. Dette vil hjelpe medisinen suge dypt inn i vorte, fartsovertredelse fjerning. Hvis vortene er under en finger eller tånegl, bruke spiker klarer å file bort på neglen for å få til det vorte, være forsiktig med å fjerne for mye spiker. Stopp filing hvis det begynner å gjøre vondt.
4

Brush en dråpe Tinamed på vorte med applikator. Du kan ikke overdose på en aktuell produkt som Tinamed, men du trenger ikke mye for å være effektive. La det tørke, og deretter dekke det behandlede vorte med et plaster for å holde medisin på det
5

Gjenta disse retningene en eller to ganger om dagen -. Minus innlevering, som bør bare gjøres av og til - i opptil 12 uker, eller inntil det vorte forsvinner

.

helse

· Komplikasjoner av hyperglykemi 
· Graviditet & Aromaterapi 
· Hva er farene ved HCG? 
· Hvordan Stock Fellesskap Emergency Response Team Supplies 
· Symptomatisk Astma 
· Tann flekkfjerning 
· Hvordan overvinne en frykt for Cats 
· Kronisk Cerebrospinal venøs insuffisiens (CCSVI) er årsaken til MS 
· Hvordan velge en god massasje terapeut 
· Bivirkninger av Coffee klyster