Kobber Peptider for Wound Healing

Når stuck med en ekkel sår, skrape eller kutt, kan du bli bekymret for hvordan å få det til å gro raskt og uten arrdannelse. Det finnes en rekke produkter - naturlig, homøopatiske og tradisjonelle - som kan hjelpe. Men kobber peptider er en svært effektiv behandling nå blir brukt av leger for innlegget kirurgiske og andre sår. Den kobber peptider Story

Peptider selv er byggesteinene i protein, og derfor også av vev. Noen peptider er sterkt tiltrukket av kobber og binde seg til kobber molekyler. Den resulterende forbindelsen er en kobber peptid.

Kobber peptider, kjent i kjemisk form som kobber gluconate, er vanligvis leveres til menneskelig hud via serum eller krem.
Hvordan Kobber Peptider Heal Skin

Kobber peptider har blitt klinisk bevist gjennom flere studier for å hjelpe til med sårheling.

De bryter opp kollagen opphopning rundt sår, som bidrar til arrvev. De har også regulere riktig celle formasjon, distribuere små mengder kollagen gjennom huden (som er bra), og fremme en rekke kjemikalier og enzymer, for eksempel elastin, som er bra for huden helse og utvikling.

Viktigst kollagen fremmer vekst av bindevev, som er kritisk til sårheling.
Kobber i Products

En vanlig produktet tilgjengelig over disk er Neutrogena Synlig Firm med Active Copper. Dette hudkrem er allment tilgjengelig i stoff butikker og på nettet for en pris på rundt $ 17. Ifølge dermatologene inneholder den et høyt nok nivå av kobber peptider for å være effektive ved sårheling. Andre over mot merkevarer inkluderer, men er ikke begrenset til, Neova, Osmotics Cosmeceuticals, og juni Jacobs.

Andre produkter finnes i stoff butikker og online i både krem ​​og serum skjemaet.

Ellers er Procyte produkter med PhotoMedex solgt gjennom leger, inkludert hudleger og kosmetiske kirurger. Procyte produkter er designet for post-prosedyre omsorg, hårtransplantasjon omsorg, og andre hår og hudpleie bruksområder. De kan også brukes til å forberede huden for kosmetiske eller dermatologiske prosedyrer.

Procyte refererer til sine produkter som "cosmeceuticals". All bruk av Procyte produktene bør være under en lege retning og med en bestemt foreskrevet bruk programmet.

Det er imidlertid risiko for overforbruk av kobber peptider når det brukes i for stor mengde eller for ofte. Dette kan føre til sagging eller rynkete hud. Riktig bruk per instruksjoner - eller basert på en legens råd - er viktig for å få riktig resultat. Eksperter sier også at kobber peptider kan være mer effektiv i kombinasjon med vitamin C og metylsulfonylmetan kosttilskudd.

helse

· Myelodysplasia 
· Hvordan eliminere Gum Disease Alltid 
· Manuelle behandlinger for ryggsmerter og grunner Back Pain Happens 
· Fiskeolje piller er en uunnværlig del til god helse 
· Koffein og dens virkning på ADHD 
· Cedar bær Allergi Remedy 
· Slik tester for MRSA 
· Hvordan velge en ergonomisk stol 
· Den mest effektive måter å bli kvitt sorte enker 
· Bivirkninger av Navelbine