Hvordan få en tann Fylling Erstattet

fyllinger er laget for å vare så lenge som mulig, men de fortsatt bare vare så lenge. De fleste har en levetid på 5 til 15 år avhengig av type, hvor det er i munnen og hvor godt du ta vare på tennene og fylling. Skifte en fylling er en nødvendighet hvis du føler smerte, har mistet et stykke eller mistet hele fyllet. Les videre for å lære mer. Instruksjoner
en

Se tannlegen når du føler noen forskjell i en fylling. Selv uten smerte, kan en annen følelse indikere en endring i fyllinger stabilitet. En del av fyllet har kanskje selv falt ut uten at du vet det.
2

Gå til tannlege for regelmessige helseundersøkelser. Fyllinger kan sjekkes for eventuelle sprekker ved jevnlige besøk. Sprukne fyllinger la bakterier komme inn i tannen og røtter som kan føre til en alvorlig infeksjon og tap av hele tann.
3

Be om å få en fylling skiftes ut hvis det har blitt misfarget. Mange fyllinger bare tåle så mye flekker før de begynner å gul. Disse fyllinger kan erstattes i fronten av munnen der det er merkbar.
4

Finn ut om du har en overflate eller kant sprekk på fylling din ved å se en tannlege. Disse sprekkene kan ofte repareres uten omfattende arbeid.
5

Få røntgenbilder for å fastslå en fylling problem. Tannlegen anbefaler røntgenbilder når det er smerte eller en liten sprekk som kan gi mer forfallet i tannen din.

helse

· Forholdsregler for Breast Cancer 
· Forensic Genetic Testing 
· Hvordan gjenopprette fra en vridd ankel 
· Hva trening kan en person gjøre for osteoporose? 
· Resept Sinus Medisinering 
· Sikkerhetsmessige første termometer Instruksjoner 
· Hvordan behandle hyponatremi med salt tabletter 
· Unngå Online svindel Når du kjøper en frigjøring Device 
· A True annenhver dag Diet Review - tre viktige ting 
· Hvordan få flekker fra proteser