Den Fordeler og ulemper ved Porselen Fyllinger

Med ekstrem tannråte, er en person i fare for problemer som handel hennes naturlige tenner for proteser. For å hindre ekstrem forfall, antyder en tannlege fylling tenner som har hulrom med materialer som porselen eller keramiske fyllinger. Ifølge enkle trinn Dental, er porselen fyllinger laget av en blanding av plast og fine glasspartikler som brukes for store eller små områder i tennene. Men porselen fyllinger har fordeler og ulemper. Major Advantage: Color

En fordel med porselen er at fyllinger er samme farge som en persons naturlige tenner. Ifølge American Dental Association (ADA), porselen fyllinger er tann-farget med utmerket gjennomskinnelighet. Dette betyr at etter dental prosedyre ingen kan fortelle forskjellen mellom de naturlige tenner med porselen fyllinger og naturlige tenner uten dem. Faktisk ser det porselen materialet så mye som tannemaljen at det er brukt for skallfasetter som ringes inn til naturlige tenner.
Andre Fordeler med Porselen Fyllinger

Andre fordeler med porselen fyllinger omfatter mengden av den naturlige tann fjernet og eventuelle mulige allergiske reaksjoner. En tannlege faktisk ikke behøver å fjerne en stor mengde av den naturlige tann som med andre typer av fyllinger. En mindre del av naturlig tann blir fjernet fordi en tannlege ikke har til å forme tannen å sikkert holde fyllet som han ville med en amalgamfylling. Ifølge enkle trinn Dental, blir porselen fyllinger deretter kurert med varme, noe som styrker fyllinger. Dessuten vil porselen fyllinger ikke forårsake noen allergisk reaksjon

Major Ulemper:. Styrke og Svinn

porselen fyllmateriale er ikke så sterk som andre typer tannfyllingsmaterialer. Faktisk er materialet sprøtt og kan sprekke når en person med makt biter ned. Også, når fyllinger er plassert i den naturlige tenner, er det en mulighet for krymping. Dette betyr fyllinger kan ikke dekke hele overflaten, som fører til fremtidige hulrom i ulike områder. For å redusere muligheten for at porselen fyllinger krympe, tannlegens vanligvis gjentatte lag hullet i den naturlige tann med mer enn én fylling program.
Oher Porselen Fyllinger Ulemper

Porselen fyllinger har flere ulemper. En porselen fylling tar lengre tid for tannlegen å sette mot i naturlige tenner enn andre typer fyllinger. En tannlege må fullføre porselen fyllinger i ca to eller flere separate avtaler fordi han må plassere fyllinger i lag. Også ifølge ADA, blir fyllinger ikke anbefalt for jeksler. Derfor kan en person ha for å vurdere en annen fylling annet alternativ enn porselen.

helse

· MRP Shakes & Fordelene 
· Liver Flush Diet 
· Hvordan fortelle forskjellen mellom revmatoid artritt og lupus 
· Etter Effekter av kjemoterapi 
· Kan du få Kjønnsvorter fra vanlige vorter? 
· Naturlige alternativer for Crohns sykdom 
· Hva er fordelene med Beta Sitosterol for kvinner? 
· Magnesium og slagpasienter 
· Tette leggarterier 
· Perfekt Diet for Diabetes