The Rolling Metode for å pusse tennene

Riktig tannpuss fører til en sunn munn, kan redusere forekomsten av forfall og til og med hjerteproblemer. Den rullende slag metoden for tannpuss, mens ikke lenger den vanligste typen av børsting lært, fortsatt har sine bruksområder. Det massasje tannkjøttet på en måte som andre metoder ikke gjør det. Det krever også mindre fingerferdighet enn andre mer vanlige metoder. Rolling Stroke Method

rullende slag metoden for tannpuss krever riktig teknikk for å være vellykket. Tannbørstehårene holdes i en 45 graders vinkel mot tennene på tannkjøttet og små nedadgående sirkler er laget slik at børsten kommer ned på forsiden av tannen og over den bitende overflate. Å praktisere bevegelse er nødvendig hold armen foran deg vinkelrett på bakken. Rotere armen i en sirkel. Reduser størrelsen på sirklene før bare håndleddet beveger seg og ta hånden til munnen.
Fordeler med Rolling Stroke Method

En fordel av rullende slag metode er at det er lett å lære til barna. Bevegelsen krever også mindre trykk og styrke enn andre tannbørsting teknikker, så små barn vil bedre være i stand til å pusse sine egne tenner bruke det. Den enkle bevegelser kan gjøre det et godt valg for de med motoriske problemer. Mens mer moderne teknikker er oftere undervist og brukes nå, er den rullende slag metoden fortsatt brukt av mange mennesker.

Problemer med Rolling Stroke Method

Hovedproblemet med rullende slag-metoden er at den ikke får under tannkjøttet, så vel som andre metoder. Siden du starter på tannkjøttet og pensel nedover, bust den ikke gjør så mye så godt som de kunne. Den rullende slag metoden også fungerer bare på fronter av tennene og er vanskelig å utføre på bakerste tennene. En annen metode er nødvendig for å nå de delene av tenner som rullende slag ikke gjør.
Bilder Andre valg

Den vanligste moderne metoden for tannpuss lært er bassen metode. Som det rullende slag metoden blir børsten holdes i en 45-graders vinkel i bassen-metoden, blir kun børsten bringes på tannen fra side til side. Dette tillater at busten for å komme under tannkjøttet, og mellom tennene, og kan brukes bak tennene også. Charter metode for tannpuss brukes for de med tannkjøtt problemer og protese tenner. Den rullende slag metoden brukes først, og deretter tennene er børstet igjen med sirkelbevegelser.

helse

· Fysiologiske effekter av Heat 
· Slik unngår du at Livmorkreft 
· Feber, hodepine og smerter i kroppen 
· Naturlig hjemme rettsmidler for hemorrhoids 
· Hvordan få barna til å ta Tamiflu 
· Sizegenetics-The Truth About Sizegenetics 
· Topp Naturlige behandlinger for spiker sopp 
· Genetiske Mouth sykdommer 
· Hvordan lage hjemmelaget tannkrem 
· Postoperativ Surgical Care for tannimplantater