Hva er Liquid Diet bivirkninger?

Den flytende diett er en ekstrem diett som innebærer ingen solid inntak. Denne væsken kun diett brukes for raskt vekttap, men på grunn av dets bivirkninger, ikke er anbefalt for de fleste individer. Effekter

Den flytende diett kan produsere kortsiktige bivirkninger som resulterer i langsiktige problemer. Tretthet, svimmelhet, håravfall, gallestein, forstoppelse, irritabilitet, besvimelse og kulde intoleranse er de kortsiktige bivirkninger av mangel på ernæring og kalorier kosten fører. Flere alvorlige problemer inkluderer hjerteproblemer, kroniske fordøyelses problemer og koma eller død av alvorlig underernæring.
Identifikasjon

flytende diett er, som navnet tilsier, en diett bestående bare av væsker. Flytende dietter siste en uke, og inkluderer ikke fast føde overhodet. Den generelle kaloriforbruk på en flytende diett er ca 400-800 kalorier om dagen, sammenlignet med 1300-2000 calorie minimum anbefalt av leger og ernæringsfysiologer.
Hensyn

Personer med sykdommer som diabetes, hjerte problemer, fordøyelsesproblemer eller andre kroniske helseproblemer eller immunsystem problemstillinger er ikke kandidater for en flytende diett. Risikoen forbundet med en flytende diett kompliserende en underliggende helsetilstand er for stor.
Misforståelser

Mange antar at svimmelhet eller tretthet forbundet med å være på en flytende diett betyr at det fungerer. Dessverre kan dette være tegn på et alvorlig problem. Flytende dietter sjelden fører til varig vekttap, med de fleste fag få tilbake all sin vekt på å spise fast føde igjen.
Warning

Forsøk aldri en flytende diett uten godkjennelse av en lege som er klar over alle helseproblemer. Bivirkninger av flytende diett må overvåkes nøye og rapporteres til lege for å bestemme sikkerheten til videreføring sin.
Berømte Ties
p Det er flere kjente personer som bruk flytende dietter for å gå ned i vekt. Beyonce Knowles og Denzel Washington har fulgt den ukelange flytende diett for å kaste pounds. Beyonce anbefaler ikke den flytende diett.

helse

· Cervical Pillows & Neck Pain 
· Ting å gjøre for å føle seg mindre Fatigue
· Slik Cure Influensa 
· Hvordan velge en Vision Center basert på kost 
· Best Naturlig behandling for en herniated Cervical Disc 
· Hvordan Medicaid Kvalifisere en Non - Medical Home Care Provider 
· Diet Coke & MS Symptomer 
· Tinnitus Effects 
· Ansikts kosmetisk kirurgi prosedyrer 
· Acai Berry: Unngå Disaster ved å følge disse fem Rules Of Acai Berry