Detox & Depresjon

Detox dietter er flinke til å rense kroppen, men de er også flinke til å rense sinnet? Selv om det er lite vitenskapelig dokumentasjon som støtter tanken om en full-on detox diett bidrar til å behandle depresjon, er det noen tiltak du kan likevel ta innenfor rammen av detox for å gjøre det mer depresjon-vennlig. Det følgende er et kort sammendrag av detox slanking teori etterfulgt av noen forslag som kan brukes til å finpusse noen detox plan til en som kan potensielt hjelpe med depresjon. Detox og depresjon

En detox diett kan vare fra noen dager til over en måned, og er utformet for å hjelpe kroppen kvitte seg med miljøgifter og andre urenheter. Selv om du fjerner giftstoffer er i hovedsak ment for å bedre trivsel av kroppen, er det mulig at kvitte deg med giftstoffer kan også bidra til å stabilisere humøret.
Advarsler

Depresjon er en kraftig motstander, så du bør ikke stole på diett alene for å kurere deg selv når du innser at det er et problem. Du bør også ta kontakt med din lege for å diskutere de samlede alternativer når det kommer til behandling planer. Mens en anti-depresjon detox kan sikkert hjelpe, sørg for å sette deg under omsorg av en utdannet lege for å unngå potensielle bivirkninger av langvarig og ubehandlet depresjon.
Basic Depresjon Detox

Fordi oppnå topp fysisk helse kan føre til bedre mental helse, bør du vurdere følgende forslag til en grunnleggende depresjon detox. Eliminere disse matvarer fra kostholdet ditt: all bearbeidet mat, sukker, salt og usunn (trans) fett. I stedet fokuserer kosthold på forbruket av magre proteiner, hele korn, frukt, grønnsaker og sunt fett (som avokado og olivenolje).
Supplements

Du kan også ta kosttilskudd for å bidra til å bekjempe depresjon. En B-vitamin kompleks dosering er ofte anbefalt. Dessuten kan en vitamin D tilskudd bidra til å lindre symptomene på værsyke, noe som kan bringe på depresjon på grunn av mangel på eksponering for sollys gjennom hele vinteren. Endelig kan Primrose olje tatt på kveldene også redusere eller eliminere noen grad av depresjon.
Fish Oil

En av de mektigste potensielle depresjon jagerfly er fiskeolje. De omega-3 fettsyrer som finnes i fiskeolje kan ha en kraftig innvirkning på helsen ved å positivt påvirke hjerte helse, handle for å hemme visse kreftformer og muligens bekjempelse av depresjon. Studier har vist at to eller flere gram om dagen av omega-3 fettsyrer kan målbart redusere symptomer på depresjon. Du kan kjøpe en over-the-counter fiskeolje supplement og begynne å legge en daglig depresjon-kampene dose til din grunnleggende detox rutine.

helse

· Geodone Side Effects 
· Hvordan spise for å forebygge depresjon 
· Effekter av røyking på hjerte 
· Hva er papaya enzymer brukes til? 
· Vann Moccasin Bite & vevsskade 
· Hvordan identifisere kronisk gastritt 
· Hvordan takle Artrose 
· Holistisk behandling for GERD 
· Typer av nasal splinter 
· Slik starter Surfing