Hvordan få muskel Med Zinktilskudd

Sink er et svært viktig næringsstoff for kroppen. Det hjelper med cellevekst, det hjelper detox leveren, det hjelpemidler fordøyelsesprosessen, og det også øker kroppens immunitet. Når det kommer til bodybuilding og få muskler, hjelper sink til å syntetisere protein, og det er også medvirkende i handlingene til testosteron og veksthormon. De er direkte relatert til muskel gevinst og bevaring. Les videre for å lære mer om sink. Instruksjoner
en

Bruk den rett etter en treningsøkt. Å være at sink hjelper med muskel utvinning, et godt tidspunkt å ta det er rett etter en hard treningsøkt. Det er på dette punktet at musklene er som en svamp og er tørst for næringsstoffer.
2

Spis det. Det er mange matvarer som inneholder sink også. En god strategi er å spise små, hyppige måltider gjennom dagen med mat som inneholder sink. Noen av dem inneholder oksekjøtt, østers, kylling, cashewnøtter og yoghurt.
3

Ta riktig mengde. Tar for mye sink kan føre til at kroppen ikke absorbere kobber og jern. Den anbefalte daglige rasjon for sink er 11 mg per dag for menn og 8 mg daglig for kvinner over 19 år.
4

Ta det med magnesium. Det er et supplement kalt Testosteronforhøyer som har en kombinasjon av sink, magnesium aspartat og vitamin B6 i den. Dette er tatt på kvelden på tom mage rett før sengetid. Det bidrar til å øke testosteronnivået, bedre inngang og forebygge kramper.

helse

· Hva er de viktigste symptomene på ALS? 
· Behandling for Facial Hair Loss 
· Slik håndterer bivirkninger av cellegift 
· Infisert tann rettsmidler 
· Innlegg Malaria Tilbake Symptomer 
· Hvordan finne en god Lung Doctor 
· En Berry Berry Good Mix Resveratrol Og Acai Berry 
· Hvordan Kast Medical Waste 
· Ting å se opp for når du kjøper en Spin Bike for hjemmet ditt 
· Hva er fordelene av å sove med krystaller?