Hvordan ta fiskeolje piller

Fiskeolje er en fin måte å få omega-3 fettsyrer kroppen trenger for å holde seg frisk . Fiskeolje inneholder også DHA . Sammen, DHA og omega-3 fettsyrer arbeide for å redusere betennelser i kroppen . De kan også redusere kolesterolnivået. En annen ekstra fordel for fiskeolje er at det reduserer stress. Selv om fiskeolje har mange helsefordeler , må du ta det på riktig måte , eller det kan være skadelig for kroppen din . Instruksjoner
en

Butikk nøye for fiskeolje piller . Du ønsker å kjøpe en flaske med fiskeolje som inneholder 30 prosent av det anbefalte daglige beløpet ( RDA ) og DHA . Hvis den gjør det, vil flasken lese at hver pille inneholder 180 milligram EPA og 120 milligram DHA .
2

Ta en fiskeolje pille per dag den første uken . Dette vil hjelpe kroppen din å venne seg til fiskeolje. Ta pillen først i morgen med et glass water.Increase dosen din ved å ta to fiskeolje piller per dag den andre uken . Du kan ta en om morgenen og en på night.Gradually , legge til en annen pille for totalt tre fiskeolje piller per dag . Ta en om morgenen , en på ettermiddagen og en på natt.Dette er normal dose for en gjennomsnittlig menneske med ingen store medisinske tilstander .
3

Se en ernæringsfysiolog hvis du har en medisinsk tilstand, og tror en høyere dose fiskeolje vil gagne deg. Basert på din fysiske tilstand og kosttilskudd behov, kan de gi deg råd om riktig dosering .

helse

· Hvordan behandle menstruasjonssmerter med ernæring 
· Virkningene av Diet på multippel sklerose 
· Fat Burning Økter 
· Definisjon av medisinsk avfall 
· Forebygge Free Radical Damage 
· Slik bruker du en Postural Analyse Grid Chart 
· Bivirkninger av Agent Orange i Vietnam-krigen 
· Årsaker til en manglende skjeggvekst 
· Clearing En Mans Vision Med Health Supplements 
· Sikrere Ground Med Gummi Mulch