Vitamin Kombinasjoner for Great Skin

Hver dag, kroppen trenger kosttilskudd som vi ikke får gjennom vanlig kosthold. Disse kosttilskudd kan bli funnet på vitaminer. Det er en gunstig vitamin for nesten alle helse bekymring. Vitamin C er utmerket for immunforsvaret og generell helse, vitamin K er et utmerket supplement for beinhelse. Det er flere vitaminer som er gunstig for huden og er nødvendig for vedlikehold og daglig tilheling av vev. Vitamin E, C og karotenoider

Vitamin E inneholder et kjemikalie som kalles alfa-tokoferol, som arbeider med andre antioksidanter i huden din til å reparere solskader. Betakaroten er et karotenoid som bidrar til å opprettholde sunn hud. Når det kombineres med vitamin E, er betakaroten et sterkt våpen mot aldring. Betakaroten kan også bidra til å forhindre blemmer fra overeksponering for solen. Vitamin C er et vitamin som gir generelle helse. Når det kombineres med vitamin E, vitamin C er også en god beskytter for huden mot aldring og solskader.
B vitaminer

B-vitaminer bidrar til å konvertere kalorier til energi , som fremmer en god forbrenning. B-vitaminer har også enzymer som opprettholder hudens funksjon. For glatt, smidig hud, bør du ha en diett rik på B-vitaminer. Kilder for B-vitaminer er kylling, kalkun, rødt kjøtt, fisk, hel-hvete brød og egg. Dietter som mangler i B-vitaminer vil resultere i tørr, flassende og kløende hud. Stress kan være en viktig faktor i aldring. Vitamin B bidrar til å lindre angst og stress i kroppen.
Vitamin A, selen og sink

Vitaminer som fremmer helbredelse av huden er vitamin A , selen og sink. Vitamin A bidrar til å opprettholde den elastisiteten i huden. Den beste kilden for vitamin A er eggeplommer. Selen beskytter huden mot UV-stråler og beskytter mot blemmer effektene av solen. Dietter lite selen er i risiko for hudkreft. De beste kildene for selen er fisk og hele korn. Sink hjelper også opprettholde fasthet i huden og bidrar til å forebygge rynker. De beste kildene for sink er sjømat, kalkun, sopp og soyabønner.

helse

· Stem Cell Hjerte Behandling 
· Hva er symptomene på Strep Throat? 
· Typer ovarietumorer 
· Manic Depressive symptomer 
· Hjem rettsmidler for mørke ringer under øynene og behandling 
· Peppermynteolje for lindring av kvalme 
· Rensing kroppen med Detox Foot Pads Og Foot Detox 
· Laktoferrin: The Amazing Peptide som bekjemper sykdom! Del 2 
· Hvordan å holde blodsukkernivået ditt Selv All Day 
· Tape Worms hos mennesker