Vitaminer for å lage Negler Sterkere

Alle vet langsiktige vitaminmangel kan føre til alvorlige helseproblemer , men kroppen din er laget for å hjelpe deg å gjenkjenne disse manglene før de forårsaker skade. Sprø eller misfargede negler er et tegn vitaminnivået trenger oppmerksomhet . Nedenfor er noen av de vitaminer som kan bidra til å forbedre ikke bare spiker helse, men generelle velvære . Omega - 3 oljer

Omega- 3 er en type fettsyre kroppen trenger for å regulere hjerte helse og mental funksjon. Det gjør også hår og negler ser skinnende og sunt . Spise mat med linfrø er en god måte å øke Omega -3 inntaket . Innlemme mer fisk i kostholdet ditt er en annen måte , men hvis du foretrekker å ikke spise mer fisk , fiskeolje piller er et utmerket alternativ .
Vitamin H

Folk ofte snakke om vitaminer A, B , C og D , men sjelden snakker de om vitamin H (også kjent som biotin ) . En mangel på dette vitaminet er en svært sjelden diagnose , men legger ekstra biotin synes å være et godt middel for en rekke helseproblemer. For eksempel har oral kosttilskudd blitt brukt til å behandle diabetes og høyt kolesterol , i tillegg til å fremme sunne negler.
Vitamin E

Vitamin E hjelper neglene ser bedre og vokse raskere. Dette vitamin finnes i matvarer som avokado , olivenolje , mandler, søte poteter og salat . De fleste mennesker ikke får den anbefalte mengden av vitamin E fra sine dietter og det er vanlig for leger å foreskrive en vitamin E supplement.

helse

· Foods som hjelper menopausale symptomer 
· Flekk på lungene og Back Pain 
· Medicare regler for forsikringsselskaper 
· Vitamin B12 mangel Behandling 
· Hvordan Best absorbere vitamin E tilskudd 
· Hvordan å miste Leg Fat Fast Slik kommer Skinny Lår 
· Effektene av langvarig bruk av nesespray Sprayer 
· Natural Cures for High Blood Sugar 
· Chiropractic Care kan løse problemene dine 
· Om rektal blødning i Småbarn