Xenadrine EFX vs RFA

Xenadrine EFX og Xenadrine RFA er både vekttap produkter produsert av Cytodyne. Begge produktene er produsert for å hjelpe sine brukere mister vekt, undertrykke appetitten og øke energinivået. Xenadrine EFX og Xenadrine RFA har lignende ingredienser i sine formler, men det er noen forskjeller. Hvert produkt har noen bivirkninger som kan oppstå fra bruk. Før du bruker noen vekttap supplement, bør du kontakte lege før du prøver det å sørge for at det er trygt for deg å bruke.
Xenadrine EFX Ingredienser

Xenadrine EFX består av vitamin B6, vitamin C, pantotensyre, tyroplex, norambrolide, polyfenoler, tyramin, teobromin, yerba mate, guarana, L-Theanine, ingefær, druekjerneekstrakt talkum, grønn te ekstrakt, koffein, magnesiumstearat og gelatin. Det er to proprietære blander i Xenadrine EFX. En proprietær blanding er en forbindelse eller forbindelser som finnes i listen ingrediens for et produkt er unik for et bestemt produkt. Den proprietære blander funnet i Xenadrine EFX er en Thermodyne Complex og Isoterm. Ingrediensene som brukes i hver forbindelse er oppført på emballasjen.
Xenadrine RFA Ingredienser

Xenadrine RFA inneholder tyroplex, grønn te ekstrakt, tyramin, yerba mate, guarana, tribasic kalsium, DL-metionin, L-theanine, ingefær, DMAE (2-dimethylaminoethanol) og druekjerneekstrakt. I tillegg til ingrediensene som er oppført separat, inneholder Xenadrine RFA to proprietære blander. De to proprietære blander er Seropro, en kakao ekstrakt som inneholder phenyletylamin, og Isoterm, en blanding av Pentahydroxyflavone og Tetrahydroxyflavone.
Xenadrine EFX Side Effects

Bruk av Xenadrine EFX kan forårsake bivirkninger, som kvalme, tap av matlyst, hodepine, forstoppelse, dehydrering, økt blodtrykk, økt hjertefrekvens, økt angst og sove komplikasjoner. En ingrediens som finnes i den opprinnelige utformingen av Xenadrine EFX, ephedra, ble forbudt av US Food and Drug Administration (FDA) i 2004. Xenadrine EFX er nå produsert uten ephedra og ikke bære en rådgivende advarsel fra FDA.
Xenadrine RFA bivirkninger

Xenadrine RFA har en lignende liste over bivirkninger til Xenadrine EFX. Bivirkninger som kan oppstå ved bruk av Xenadrine RFA er hodepine, kvalme, tap av matlyst, dehydrering, forstoppelse, økt hjertefrekvens, økt blodtrykk, søvn komplikasjoner og økt angst. Den opprinnelige ingredienslisten for Xenadrine RFA også inneholdt efedrin, men det er ikke lenger i formelen for produktet. Det er ikke en US Food and Drug Administration rådgivende advarsel for Xenadrine RFA.
Kostnader og tilgjengelighet

I 2009 kunne begge produktene kan kjøpes for mindre enn 40 dollar. De er tilgjengelige på nettet, så vel som i mange nasjonale utsalgssteder.

helse

· Best dietter som man bør du følge? 
· Medi-Cal Kvalifikasjoner for Couples 
· Abdominal Whipple Fremgangsmåte 
· Baby Oil & Chicken Pox 
· Ting du og barnet trenger å vite om astma 
· Hvordan å tenke positivt? 
· Hva er behandlingen for beslag lidelser? 
· Hvordan behandle Peyronies sykdom 
· Aktiviteter for å lære de fem stadier av sorg til ungdom 
· 7 tips for å ha det gøy på en Slanking Diet Program