Hvordan kjole for en Total Body Scan & Ultralyd

En total body scan er også kjent som en full-body CT scan. Den brukes til å diagnostisere en rekke medisinske problemer, fra hjerte problemer til lungeproblemer og blindtarmbetennelse. En medisinsk ultralyd brukes for en rekke medisinske formål, fra tumor undersøkelse til graviditet. Begge prosedyrer er ikke-invasiv, så det er svært lite ubehag for pasienten. Imidlertid kan kle seg passende for en total body scan og ultralyd gjøre opplevelsen mer behagelig. Instruksjoner
en

Hold det enkelt. Jo mindre klesplagg, jo bedre. Dette gjør det enklere for teknikere å få til nødvendige områder av kroppen din uten at du må fjerne klær.
2

Sørg for at klærne er enkle å få av og på. For en full body scan, må du bære en sykehusklær. Enkel å fjerne elastisk og snor elementer er et godt alternativ. Jo færre glidelåser og festene, jo bedre.
3

sokker. Pasienter kan ha sokker i skanning maskin, og medisinske fasiliteter kan bli veldig kaldt.
4

Fjern smykker hjemme. Ikke bære noen smykker til skanningen. Metal er ikke tillatt i skanning maskin, og medisinske fasiliteter er ikke ansvarlig for tap eller tyveri.
5

Tenk komfort. Før og mellom skanninger, vil det trolig være mye venting. Bruk klær som vil være komfortabel hvis du må sitte i lange perioder.

helse

· Hva er behandlingen for Conjestive hjertesvikt? 
· Hvordan vet jeg hvor langt du er i svangerskapet 
· Typer av Voice Disorders 
· Hvordan behandle en TIA 
· Kosttilskudd ernæring for diabetikere 
· Tegn og symptomer på stress og depresjon 
· Definisjon av Drug Treatment Program 
· Hvordan behandle Communication Disorders 
· Angst Drug å forebygge spenningshodepine 
· Hvordan behandle Tilbakevendende cystitt