Bivirkninger av den Vivelle Dot

Vivelle Dot er en reseptbelagt medisin. Det er en kvinnelig hormon og er ment for kvinner som har sluttet å produsere den samme mengden østrogen som de gjorde før under overgangsalderen. Det er en type østrogen, og administreres i patch skjemaet. Medisinen absorberer i blodstrømmen direkte via huden. Som med noen form for medisin, er det noen mulige bivirkninger som kan oppstå på grunn av Vivelle Dot patch. De vanligste bivirkningene

Følgende vanlige bivirkninger er vanligvis ikke anses å være grunn til alarm, som de pleier å avta etter hvert som kroppen justerer til medisinering. Imidlertid bør bivirkningene forverres eller ikke går bort, kan det være nødvendig å søke medisinsk hjelp. Disse bivirkningene inkluderer ryggsmerter, hodepine, lomme hodepine eller infeksjon, ømme bryster, øvre luftveisinfeksjon (som forkjølelse), og unormal vaginal spotting eller blødning.
Relativt vanlige bivirkninger

Disse bivirkningene er også normalt ikke anses å være skadelig, og inkluderer generalisert smerte, halsbrann, dårlig fordøyelse, nakke verke, nervøsitet, angst, forstoppelse, smertefulle menstruasjonssmerter, leddsmerter, vektøkning, søvnløshet, kvalme, hetetokter, hypertensjon, ben eller arm smerter, influensa symptomer (som frysninger og feber) og sinus lunger.

alvorlige bivirkninger

I tilfeller med alvorlig bivirkninger, er det viktig å søke medisinsk hjelp så snart som mulig. Disse potensielt farlige bivirkninger er hjerneslag, blodpropp, brystkreft, eggstokkreft eller livmorkreft, allergisk reaksjon, galleblæren sykdom og demens. Mange av disse lidelsene er potensielt livstruende.
Drug Interactions

Legemiddelinteraksjoner kan oppstå når mer enn ett legemiddel er tatt på samme tid, og kan føre til redusert eller økt effektivitet av de medisiner som er involvert. Noen medisiner som kan føre til legemiddelinteraksjoner med Vivelle Dot er antiepileptika som fenytoin og karbamazepin, barbiturater som pentobarbital og fenobarbital, johannesurt, soppdrepende antibotics som miconazole og klaritromycin og ciklosporin.
Overdose

p Hvis en overdose av Vivelle Dot er mistenkt (kjæledyr og barn kan tygge eller spise patch), søke medisinsk hjelp. Noen tegn på en Vivelle Dot overdose kaster opp og kvalme. I noen tilfeller er vaginal blødning også mulig (men vanligvis forbigående).

helse

· Lindring av magesår Symptomer 
· Hvordan Sammenlign høreapparater - Hva du trenger å vurdere 
· Årsaker til en skulder ute av ledd 
· Hvordan slutte å røyke med vitaminer 
· Kne og hofteprotesekirurgi Vær Young Alltid 
· Fakta om blod banker 
· Trening kan redusere Alzheimer S Risk 
· Rhinitt Symptomer: Frontal hodepine 
· Revmatoid artritt & Glutenfri Dietter 
· Hva er kronisk daglig migrene?