Hvordan hjelpe prostata problemer

Den prostatakjertel er en viktig del av den mannlige reproduktive system. Som du alder, blir det enda mer nødvendig å ta hensyn til tilstanden sin. Spørsmål som BPH, eller benign prostatahyperplasi og prostatakreft bringe på en rekke problemer som krever behandling og ekstra omsorg. Deltar på disse problemene på egen hånd kan være vanskelig uten besluttsomhet og fasthet. Instruksjoner
en

Foreta regelmessige avtaler med din lege for å planlegge årlige eller halvårlige prostata eksamener. Dette kan hjelpe til å forebygge noen problemer så vel som fange dem tidlig.
2

Spis et sunt og balansert kosthold av korn, magert kjøtt, frukt og grønne greener. Sink er et viktig mineral som menn ofte overser. Det gir en hjelpende hånd til hele reproduktive systemet, øke immunitet mot bakterier og sykdom. Antioksidanter som finnes i supermat som tomater, valnøtter og flaxseeds kan også hjelpe til med å holde prostata fri for giftstoffer.
3

Tren regelmessig ved å ta en 30-minutters joggetur eller gå daglig etter middag. Opprettholde en sunn vekt, spesielt i en eldre alder, er nødvendig for å hindre hindringer begrense prostatakjertelen produktivitet.
4

Snakk med legen din om urte kosttilskudd som så Palmetto, solhatt og melk tistel til hjelpe dine eksisterende prostata problemer samt for forebygging av fremtidige problemer.
5

Utforsk de potensielle fordelene av prostata massasje. Intern og ekstern prostata massasje av teknikken er kjent som prostata melking og kan være gunstig for prostata helse.

helse

· Hvordan Fast Trygg unngå Anorexia 
· Symptomer på kreft 
· Tånegl sopp Cures 
· Hva gjør MR Utstyr Look Like? 
· Slik konverterer Nivå Trykksensorer Current Utgang til Engineering Units
· Hva er årsakene til Reproductive Health Problems? 
· Diabetikere og Low Carb Slanking 
· The Anti Diet Food Diet 
· Hvor fort kan en Iris Mole Eye Cancer Spread? 
· Rapid Men Sikker Vekttap