Pediatric Spine og hjernen stråling bivirkninger

En av de medisinske behandlinger brukes til å løse svulster i hjernen eller ryggraden er strålebehandling. Under denne prosedyren, bruker x-stråler er å utrydde kreftceller. Det er spesifikke bivirkninger som følger denne prosedyren, og de inkluderer kvalme, hårtap og problemer med å svelge på grunn av en sår hals. Men pediatrisk ryggraden og hjernen stråling bivirkninger kan ha en annen betydning, avhengig av den generelle helse og barnets alder. Bone Vekst

Et barns høyde og rygg bein vekst kan reduseres ved strålebehandling. Dette er fordi den stråling kan utarme vekst hormon som er ansvarlig for normal utvikling. Veksthormon er laget i bunnen av hjernen. Stråling til dette området reduserer veksten av dette hormonet som har en direkte innvirkning på spinal vekst. Avhengig av hvordan unge barnet er, kan bein-relaterte skjemmende også forekomme. Som barnet aldre, er han mindre sannsynlighet for å ha deformeres benabnormaliteter forbundet med stråling. Men for yngre barn, det finnes medisiner som kan gis for å hjelpe med dette problemet.
Lærevansker

Barn som har strålebehandling i svært ung alder kan har problemer med kognitive ferdigheter. Dette inkluderer problemer med hukommelse, oppmerksomhet span, visuelle og auditive prosessering og logikk og resonnement. Mens stråling er å drepe de raskt voksende kreftceller, er det også skade friske celler på samme tid. Hjernen regenerere ikke disse cellene, og dette kan resultere i en rekke problemer, inkludert skader i sentralnervesystemet. Dette skjer først og fremst med hele hjernen stråling eller WBRT. Av den tiden barnet er sju år, er hennes hjerne 90 prosent utviklet. Men jo yngre barnet er, mens gjennomgår strålebehandling, jo høyere er risikoen for å ha disse typer lærevansker.

Burns

Stråling brannskader eller sår can oppstår etter at et barn har stråling behandlinger. Den understreker hud vev og bein kan også bli skadet. Symptomene inkluderer en solbrent-lignende flekk på huden, blemmer, kvalme og oppkast, håravfall eller dehydrering. I en alder av pasienten, og hvor mye stråling er gitt under prosedyren vil måtte vurderes. Behandlingen for en stråling brannsår kan variere, og dette er på grunn av pasientens blodceller. Antibiotika for å hindre smitte og medisiner for å lindre kvalme og oppkast kan bidra til å redusere de skadelige effektene.

helse

· Slik tester for cystisk fibrose Hvis Gravid 
· Hva er involvert i en Dental Inlay Prep? 
· Avslapping teknikker for å senke blodtrykket 
· Eeeewww Jeg har en sopp! Hvordan å behandle Candida albicans 
· Metoder for Debridement 
· Måter å øke metabolismen 
· Hvordan diagnostisere Mykoplasma infeksjoner 
· Toddler Leg Pain 
· Hvordan ta Metformin på en HCG Diet 
· Hvordan hjelpe en mor med tapet av en Infant