Job Ansvar for en Pediatric sykepleier

Pediatric sykepleiere er registrert sykepleiere som yter helsehjelp i pediatri, en gren av medisin opptatt med behandling av spedbarn og barn. Disse fagpersonene arbeider i sykehus, lege kontorer, og helseavdelingen innstillinger. Pediatric sykepleiere har et bredt spekter av oppgaver, og også delta i å tilby helsetjenester for ungdom. Medisinsk ansvar
Foreldre stole på de pediatriske sykepleiere med sine små.

Gathering innledende medisinsk informasjon og mulige diagnoser på en rutinemessig eller akutt besøk er ansvaret til pediatrisk sykepleier. Pediatric sykepleiere administrere vaksinasjoner ifølge offentlige vaksinasjonsprogrammer retningslinjer. Bestilling av nødvendig lab, diagnostisk, blod og X-ray testing faller inn under mange oppgaver delegert til slike fagfolk. Sykepleieren kan også sette opp en medisinsk diett for ungdom å følge hvis knyttet til helsemessige behov - for eksempel en diabetiker diett eller andre kosttilskudd spørsmål som bør reguleres. Han tar rutinemessige urinprøver og blodtrykk, og evaluerer hjerte-og lungefunksjon.
Rådgivende oppgaver
pediatrisk sykepleier kan gi råd over telefon eller ved personlig fremmøte.

Sykepleieren råder familien gjennom generelle medisinske problemer, behandlingstilbud og gjenoppretting metoder og regler for pediatriske pasienter. Hun forklarer medisiner, behandling regimer, og de medisinske prosedyrer barnet kan gå gjennom. Den pediatrisk sykepleier i mange tilfeller er det første kontaktpunktet for foreldre eller foresatte, og hun forsikrer legen vil bli godt informert om den enkelte pasient. Hun gjør effektive beslutninger med familien for barnet ved å være en kritisk tenker og problemløser - og forventes å fungere i de kapasiteter med den hele og fulle tillit til legen. Svare på en sykepleier hot line er også et ansvar gitt til pediatriske sykepleiere.
Administrative oppgaver
pediatrisk sykepleier kan lede svært gunstige programmer for unge pasienter og deres familier.

Gathering pasientinformasjon, familiens historie, og vedlikeholde og oppdatere medisinsk diagrammer og poster er ansvar som hører til pediatrisk sykepleier. Som profesjonell, er hun opplært til å lese og forstå testing resultater og å tolke behandlingstilbud eller metoder med annet helsepersonell.

Hun bruker også administrative ansvar å organisere vaksinasjonsprogrammer, workshops, helsestasjon eller andre relaterte helse programmer for pasienter og pårørende.

helse

· Kjempe Vekttap hekk og si hei til en sunnere Du 
· Hva er limbiske ADD? 
· Hvordan finne gode og troverdige Ayurveda Kurs 
· Hva er Tamoxifen Therapy? 
· Skriftlige Protokoller for Lead minking 
· Hvordan stoppe hevelse fra en Yellow Jacket eller Bee Sting 
· Nose Job - Rhinoplasty Kirurgi 
· Hvordan ringe og planlegge en legetime for samme dag 
· Hvilke andre måter er der for å teste produkter i stedet for dyreforsøk? 
· Hva Frukt og grønnsaker å spise hvis du har Gas