Senior Living Apartments

Flere alternativer er tilgjengelig for eldre som ønsker å bo i en leilighet samfunnet, inkludert selvstendig liv leiligheter, omsorgsboliger leiligheter og fortsatt omsorg pensjonisttilværelse lokalsamfunn. Alle rommene har et annet sett med funksjoner for å møte behovene til sine ledende innbyggere. Funksjon

Senior levende leilighetene er designet for å imøtekomme de behov og preferanser for eldre voksne. Noen seniorer velger å selge sine hjem etter pensjonering å legge til sine reir egg og redusere mengden av hjem vedlikehold trengs. Andre foretrekker å flytte inn i en senior leilighet å forbedre sine sosiale liv, eller fordi de trenger hjelp med hverdagslige oppgaver, men foretrekker å fortsette å leve på egenhånd. Senior levende leiligheter og samfunn er utformet med tanke på dette.
Egenskaper

leiligheter som er designet for seniorer har mange funksjoner som ikke er tilgjengelige i vanlige leilighetskomplekser. Leilighetene er vanligvis tilgjengelig for bevegelseshemmede, liten og har lite vedlikehold gulv og overflater, som for eksempel keramiske fliser og vannfast maling. De fleste tilbyr fritidsaktiviteter, som for eksempel planlagte sosiale arrangementer, spillerom og svømmebassenger. Tilleggstjenester er vanligvis tilgjengelig, inkludert samfunnet måltid planer, lin tjenester, transporttjenester og rengjøring assistanse.

Fordeler

Senior levende leiligheter gir eldre mennesker et nivå uavhengighet ikke de kan få mens hun bodde hos slektninger. De kan bidra til å forhindre kjedsomhet og isolasjon ved å gi vanlige sosiale aktiviteter og planlagte rekreasjon. Gratis eller rimelige helse screening er ofte tilgjengelig i senior samfunn, og mange har flere helsemessige tjenester, for eksempel jevnlige besøk fra en helsepersonell arbeider. Men disse tjenestene ikke er tilstrekkelige til å møte behovene til eldre som trenger betydelig medisinsk pleie.
Hensyn

Selv senior levende leilighetene er et attraktivt valg for eldre voksne som kan leve på egenhånd med litt hjelp, de er vanligvis upassende for dem som trenger hjem helsevesenet. Medisinsk hjelp på seniornivå lokalsamfunn er vanligvis begrenset til medisinering påminnelser og helse screening. Kostnaden for senior levende leilighetene kan være betydelig høyere enn sammenlignbare leiligheter, og denne kostnaden er vanligvis ikke dekkes av Medicare eller helseforsikring. Betaling planer varierer avhengig av type fellesskap valgt
Typer
p Det er tre typer senior levende leiligheter:. Uavhengig levende leiligheter, omsorgsboliger leiligheter, og fortsatte omsorg pensjonisttilværelse fellesskap. Uavhengig levende leiligheter vanligvis tilbyr fritidsaktiviteter og noen tjenester for enkelhets skyld, men de fleste som bor i disse samfunnene må kunne ta vare på seg selv uten hjelp. Omsorgsboliger leiligheter vanligvis tilbyr varme måltider, rengjøring tjenester, transport og begrenset hjelp med å ta medisiner. Både uavhengige og omsorgsboliger leiligheter vanligvis betalt månedlig leie og inkluderer en leieavtale, mye som vanlige leiligheter. Fortsatt omsorg pensjonisttilværelse lokalsamfunn er designet for å møte behovene til seniorer fra det tidspunkt de fratre før de forgå. Tjenester inkluderer vanligvis uavhengig levende leiligheter, en Sykehjem samfunnet, et sykehjem, og noen ganger hospice omsorg. Fortsetter omsorg pensjonisttilværelse fellesskap vanligvis krever en lump sum før du flytter inn og månedlige avgifter. Selv om engangsbeløp er ofte ganske store, månedlige avgifter er betydelig lavere enn kostnadene ved å leie på uavhengige og omsorgsboliger leiligheter.

helse

· Diabetes type 2 Long-Term Symptomer 
· Kan du oppdage din Dietary Hindringer 
· Hvordan å få muskel massen uten rusmidler 
· Hva er CNS depressiva? 
· Hjerneskader og Lymes Disease 
· En 4-Day Diet for Hjerte slagrammede 
· Hvordan unngå Lower Blood Pressure 
· Hva er Akutt Medical Care? 
· Hva er tegn på HIV? 
· DIY Kobber pyramidene