Forstørrelse Nivåer av Reading Glasses

Siden 1990-tallet har antallet reseptfrie lesebriller kjøpt steg til 30 millioner par hvert år. Nye stiler, farger og funksjoner blir tilbudt i respons til kundenes behov. Det er grad av forstørrelse, men som gjør lesebriller en funksjonell, ikke bare moteriktig, tilbehør. Mange holde lesebriller i flere forstørrelsesnivåer på hånden. Billig og lett tilgjengelig, lesebriller er å finne sin vei inn i vesker og hanske rom overalt. Funksjon

Rundt 40 år, begynner linsen i øyet å stive, noe som gjør det vanskelig å fokusere på nærbilder objektene riktig. Denne tilstanden kalles presbyopi, og det er en naturlig del av aldringsprosessen. Holding lesestoff på en armlengdes avstand i et forsøk på å lese den er et klassisk tegn på presbyopi. Lesebriller med riktig forstørrelse nivå hjelper personer med presbyopi fokus på nære objekter. Som presbyopi utvikler og linsen i øyet stivner mer, vil lesebriller med en større forstørrelse nivå være nødvendig.
Størrelse

Diopter styrke er forstørrelsen nivå i linser av et par lesebriller. En diopter styrke på 1,00 er svak, har så lesebriller tradisjonelt vært tilbudt med forstørrelse nivåer som starter på 1,50 og øke i trinn på 0,25 opp til 3,00. Som lesebriller har vokst i popularitet, har utvalget av tilgjengelige forstørrelsesnivåer vokst også. Lesebriller med diopter styrker 0,50 til 4,00 er nå available.Because stress kan øke presbyopi symptomer, noen mennesker holde et ekstra par lesebriller med større forstørrelse nivå på hånden.

Typer

De fleste tenker på halv briller, som de som Ben Franklin hadde på seg, når de tenker på lesebriller. Full-frame lesebriller ser ut som tradisjonelle briller, og er best for folk som tilbringer mesteparten av sin tid konsentrere seg om nærbilder materiale. Enten halv eller full, er forstørrelsen konsekvent gjennom hele linsen i hver av disse lesebriller. I bifokale solbriller, påvirker grad av forstørrelse kun den nedre delen av linser og resten av objektivet er rett og slett farget glass.
Hensyn

Bruk et øye diagram til bestemme riktig forstørrelse nivå når du velger lesebriller. Enkle øye diagrammer er vanligvis en del av skjermen, der ikke-reseptbelagte lesing briller selges. Kontroller linser for noen bobler, riper eller andre defekter. Uavhengig av forstørrelsen, vil lesebriller ikke hjelpe til datamaskinen visning siden de to aktivitetene varierer i avstand og vinkel av syne. Reseptbelagte lesing briller og PC-briller er tilgjengelig fra eye-care utøvere. Siden presbyopi er progressiv, vil selv de beste lesebriller trolig må byttes ut med en høyere forstørrelse nivå annethvert år.
Advarsel

Eyes bør undersøkes annenhver år selv om lesebriller synes å være å ta synsproblemer tilstrekkelig. Noen øyesykdommer, som glaukom, har ingen advarsel symptomer, men kan behandles hvis fanget tidlig. Øye leger kan skille presbyopi fra mer alvorlige forhold med regelmessige øye eksamener. De kan også tilby tilpassede lesebriller om nødvendig. Selv god kvalitet reseptfrie lesebriller kan føre til anstrengte øyne, hodepine eller kvalme fordi hver menneskelige øyet er annerledes og briller er det ikke. Reseptbelagte lesebriller er nødvendig når pasienten trenger tilpassede rom, for eksempel en annen forstørrelse nivå for hvert øye.

helse

· Typer Blodsukkermetre 
· Hvordan gjenkjenne symptomer på faryngitt 
· Alt du vil vite om colonic rensing og dobbel handling Cleanse 
· Hvordan slutte å spise maisstivelse 
· Fordeler og ulemper med fettsuging 
· Hvordan diagnostisere MS
· Hjem tiltak for å redusere forekomsten av gjengen 
· Skuldermassasje Verktøy 
· Hvordan få katastrofale helseforsikring sitater 
· Allergiske Reaksjoner på Green Tea