Mind Øvelser for Alzheimers

Alzheimers er stadig å bli en helse bekymring for menn og kvinner som de gamle. Som befolkningen øker, fortsetter befolkningen i eldre mennesker også å være på vei oppover. Som hver enkelt av oss står overfor vår fremtid, er det viktig å holde våre sinn og kropp aktive for å holde våre minner og organer intakt så lenge som mulig. Disse aktivitetene er også egnet for de som er i de tidligste stadiene av Alzheimers. Det er viktig å begynne aktivitet så snart som mulig og holde det så lenge som mulig. Lær fremmedspråk

Sett tankene dine på prøve ved å lære et fremmed språk. Registrer deg for en klasse på et lokalt samfunnshus eller kjøpe en DVD eller CD-ROM som vil hjelpe deg i din søken etter å lære. For å virkelig mestre språket du må holde seg til det. Ifølge Franklin Institute, hjelper reise forbedre minnefunksjon, så sette nye ferdigheter på prøve ved å reise til landet der språket snakkes.
Hold finmotorikk Aktiv

Lær en ny hobby eller fortsette en gammel en som needlepoint, hekling, strikking, kryssord eller sette sammen puslespill. Ikke bare vil du være i stand til å produsere noe, men du skal holde din hånd-øye-koordinasjon i sjakk.
Utfordre deg selv til Memory Recall

Lag lister over ting å gjøre eller lister av statlige hovedsteder eller land i Europa (eller noe du kan tenke på). Utfordre deg selv til å gjenta så mange som mulig en time eller så senere. Du kan lage et spill ut av det ved å spørre vennene dine til å gjøre det samme og holde oversikt over hvor mange elementer hver person kan huske.
Bruk den andre hånden

Prøv å bruke din ikke-dominant hånd å skrive eller bruke datamus. Dette hjelper hjernen din lære en helt ny ferdighet, som er nødvendig for å holde sinnet fungerer.
Music

Lytt til musikk så ofte som mulig. Prøve å identifisere hvert instrument som du hører et stykke musikk. Hvis du føler deg klar for utfordringen, melde deg inn i musikkundervisning på et community college eller rekreasjon sentrum, eller leie en veileder for å hjelpe deg å lære det nye instrumentet.
Lest

Reading er viktig å holde hjernen din aktiv. Les ting du normalt ville, bare gjør et poeng av å gjøre det hver dag. Du kan også lese historier til barnebarna for å hjelpe med motoriske ferdigheter (snu sidene) og nurture ditt forhold til dem.
Få flytte

pensjonister som går regelmessig har en mer aktiv minne enn de som ikke gjør det, ifølge Franklin Institute. Gjør et poeng av å gå rundt kvartalet en gang om dagen eller delta i et treningsstudio. Snakk med legen din om å starte en light-treningsprogram som å gå på en tredemølle, riding en stasjonær sykkel eller løfte vekter. Dette kan holde kroppen og sinnet, i tipp-topp stand.

helse

· Hvordan Detox Med russisk Kombucha Tea 
· Hvordan behandle Fotosensibilitets med naturlig rettsmidler 
· Oksygen som en behandling for migrene 
· Detox Tea Fordeler 
· Cortizone for Relief of Neck Pain 
· Cold sår rettsmidler som Work 
· Flott Abs Workout 
· Haploid-Diploid Life Cycle 
· Waterpik Vs. Floss 
· Slik unngår forverring av astma hos barn