Midlertidig Health Care for gamle

Når en eldre familiemedlem kommer til å trenge midlertidig helsevesenet, er det noen alternativer som er åpne for deg. Det er viktig når du bestemmer ruten å ta den du snakker med sosionom på sykehus eller sykehus som er tilsynet med denne personen. Hun har informasjon fra legen om hva slags kortsiktig medisinsk behandling denne personen trenger. Hun er også den personen mest informert om hvilke alternativer som er tilgjengelige i ditt område. Hennes jobb er å hjelpe plan for den midlertidige medisinsk behandling for denne personen. Away From Home

Midlertidig helsetjenester for eldre kan gjøres på et sykehjem. Dersom en eldre familiemedlem har hatt en invalidiserende skade eller trenger omsorg ved sykdom, kan dette være et alternativ for deg. Sykehjem midlertidig omsorg tilbys mange steder over hele landet. Dette alternativet vil bli brukt best hvis familiemedlemmet ikke kan være alene og familien har ikke mulighet til å ta vare på denne personen.
P Det er også pusterom programmer som kan være både i hjemme eller borte fra hjemmet . Nytt, vil den sosionom på sykehuset la deg vite om dette er et alternativ i ditt område. Disse programmene er mindre akutt enn et sykehjem. Din eldre familiemedlem ville være i dette programmet med folk i alle aldre i forhold til den eldre befolkningen som i hovedsak dekker sykehjemmene. Dette kan være et pluss hvis din eldre familiemedlem ikke anser seg selv eldre. Sosialt samvær med mennesker i alle aldre og føler en del av dette fellesskapet for den kortsiktige medisinsk behandling opphold, kan faktisk hjelpe i den helbredende tid for denne personen. Dette er et godt alternativ for den eldre person som er sosial og som regel aktiv i hverdagen.

Avhengig av hva midlertidig medisinsk behandling denne eldre person trenger, er et rehabiliteringssenter et sted som leverer tjenester på midlertidig basis. Hvis denne personen trenger kortsiktig medisinsk behandling for en skade, for eksempel et brukket bein, kan dette være en ideell setting for ham. Rehabiliteringssentrene er aggressive i behandlingen terapi, som er rettet mot å få pasienten uavhengig igjen. De psykiske rehabiliteringssentre kan behandle slagpasienter for sine kortsiktige medisinske behov. Denne innstillingen er best for den enkelte som var aktiv i hverdagen og har stått avhengig grunn av en skade eller sykdom som vil bli reversert etter behandling. Det er ikke en nyoperert type plassering for eldre familiemedlem. Hvis noen var behov for kortsiktig medisinsk behandling for bivirkningene av kreftbehandling, er denne innstillingen som regel ikke et alternativ.
I Home

For at-home kortsiktig medisinsk omsorg for eldre person du kan ha medisinsk helsepersonell kommer til ham. Det kan være en tjeneste som er dekket under sin forsikring. Besøker sykepleier byråer som gjør den faktiske medisinsk behandling, for eksempel bandasje endring, medisinering dosering og vital statistikk kartlegging, kan komme inn i hjem et par ganger hver dag for en time eller to.

Hjem helse hjelpere tilby tjenester av den daglige omsorg tar av bading, måltid forberedelse og lys rengjøring. De kunne også være der døgnet rundt til eldre person kan stå alene igjen.

Kortsiktig medisinsk behandling av eldre person kan også gjøres av familien. Familiemedlemmer blir undervist de spesielle instrukser som er nødvendig for å ta vare på denne personen. Sykehus eller medisinsk innretning som gjør det tilsyn av den kortsiktige omsorg vil vanligvis trene familiemedlemmet på hva som er nødvendig å ta vare på denne personen hjemme. Selv når du går denne ruten, kan du fortsatt ha et besøk sykepleier kommer inn med jevne mellomrom for å hjelpe med eventuelle problemer og sjekke fremdriften av denne personen. Det er også viktig at pleieren får en pause ofte, og dette kan være levert av et annet familiemedlem eller en frist etaten.

helse

· Hvordan vende tilbake til arbeid etter en skade 
· Hvordan ID stadier av Alzheimers 
· Slik unngår Sprekker i hælen din 
· Slik Stop Food cravings for raskere vekttap 
· Laser Whitening For en skinnende Bright Grin 
· Slik Cure Cold Og Flu naturlig og Fast? 
· Hva slags kreft oppdages Fra blodprøver? 
· Dental radiografi Safety
· Informasjon om CNA Resertifisering i New York State 
· Naturlig hormonbehandling for kvinner