Familier arbeider med demens

Når et familiemedlem har blitt diagnostisert med demens resten av familien trenger for å danne et støttesystem for hverandre. Det er viktig å utdanning selv om de stadier av sykdommen og hva som er å forvente med sin progresjon. Forskning noen ressurser tilgjengelig i ditt område både for pasienten og familiemedlemmene. Åpenhet og ærlighet med de yngre medlemmer av familien så vel som med pasientens ønsker for hennes omsorg er viktige faktorer i denne prosessen. Family Education på demens

når personen er først diagnostisert med demens du trenger for å få fakta på prognosen sin for å dele med resten av familien. Den behandlende lege vil være den beste kilden for dette. Du vil ønske å vite hva du kan forvente som symptomer fremgang i de ulike stadiene av denne sykdommen. Du må vite hvilken behandling som er tilgjengelig, og suksessraten forventet av ham. Utdanne deg selv om demens fra å lese alt du kan i papirutgave og på Internett.
Ressurser for personen med demens

Forskning ressursene i ditt område for demente. Selv om demens er ikke på det nivået der hjelp utenfra er nødvendig ennå, er det best å være forberedt. Søk etter eventuelle sykepleie, helse bistand og pusterom tjenester som tilbys i ditt område for pasienter med denne tilstanden. Du kan også spørre om noen voksne barnehagene programmer i ditt område for voksne med demens. Spørre om fasilitetene for i poliklinisk behandling i ditt område. Det kan være ventelister for denne type tjeneste så ved å gjøre dette tidlig du kan unngå desperat søker senere, eller unngå å slå til på et anlegg du ikke er komfortabel med.
Mapping Out Familie Ansvar

Familien kommer til å trenge for å støtte hverandre i de utfordringene som lå foran. Ingen person kan gjøre omsorg for en person med demens. Det bør gjøres klart og kartlagt hva som vil bli forventet av hverandre i dette arbeidet. Hvor personen skal leve og hvem som skal ta seg av sine saker er også noe å vurdere. Dersom ett familiemedlem godtar å være den viktigste vaktmester, vurdere hva dette vil innebære økonomisk for denne personen, og vurdere å be alle familiemedlemmer til å dele bekostning. Den viktigste omsorgsperson bør gis fritak fra vare på pasienten av andre familiemedlemmer eller utenfor omsorgspersoner ofte for å hindre dem fra å brenne ut.
Resources for familiemedlemmer

Barn i familien bør bli fortalt sannheten om hva som skjer med deres kjære. Det er best å la dem være forberedt på det lovende månedene i progressiv sykdom. Å se noen du er glad forringes er hjerteskjærende for alle involverte. Støtte hverandre følelsesmessig kan også gjøres med hjelp av rådgivere og støttegrupper for pårørende av mennesker med demens. Svært vakt mot denne sykdommen tar flere ofre fra familien ved å sørge for alle er støttet følelsesmessig.
Respektere ønskene til personen med demens

Når du tar vare på en familiemedlem med demens vil du ønsker å følge deres ønsker om deres omsorg. Det er en god idé å starte denne prosessen på begynnelsen når diagnosen er gjort. Mens de er fortsatt klar spørre dem om deres ønsker og hvordan de ønsker å ha ting håndteres. Dette vil ta gjette ut av hva planer om å gjøre mer sammen i utviklingen av denne sykdommen. Når det er mange familiemedlemmer som er involvert vil dette også bidra til å forhindre argumenter ned linjen på grunn av forskjeller i oppfatning.

helse

· Dangerously høy TSH nivå 
· Have Your Post Fitness Workout Meal Count For Muscle Building 
· Hva er overlevelsen av Alzheimers? 
· Hvordan unngå komplikasjoner etter Gastric Bypass Surgery 
· Forårsaker Jogging benbrudd? 
· Hvordan jobbe for Bosses med ADHD 
· Anger Management Teknikker for et barn 
· Hvordan håndtere potensielle Child Abuse 
· Slik Cure armhulen Utslett 
· Natural Cures for Allergi