Kan Underernæring være en årsak til demens?

Det har vært antydet at underernæring kan føre til demens. På den annen side kan demens bli reversert ved å behandle en persons underernæring og vitamin underskudd. Identifikasjon

Demens er en sykdom som fører til at hjernen til å miste normal funksjon, forårsaker den lidende til å bli desorientert og glemsk. Denne sykdommen rammer ofte eldre mennesker, men det har vært sett hos yngre barn også.
Betydning

Underernæring betyr at kroppen ikke har tilstrekkelige mengder næringsstoffer og vitaminer. I en artikkel av psykisk helsearbeider, Esther Dacamay, sier hun at "vitaminmangel inkludert B12, sink, kalium, selen og boron var til stede i de fleste demente."
Forebygging /løsning

Selv om demens på grunn av underernæring kan forebygges og reversibel, de fleste årsaker til demens er det ikke. Du kan redusere risikoen, ifølge health.google.com, ved å trene regelmessig, se på kostholdet ditt, og slutte å røyke.
Teorier /Spekulasjoner

Det har vært teoretisert at demens kan reverseres ved behandling av pasienten til en næringsrik diett og holde et tett øye med sine vitamin inntak.
Warning

Symptomene på demens kan også etterligne andre plager som depresjon og selv Alzheimers sykdom, derfor bør folk som har symptomene bli testet for underernæring for å diagnostisere den riktig.
Andre årsaker til demens

Bortsett fra underernæring, hjerneskade, infeksjoner, og narkotika og alkohol misbruk kan føre til demens.

helse

· Hvordan være trygg på tanning salon 
· Bukspyttkjertelen Pseudocycst Symptomer 
· Strålebehandling for kreft Nær Eye 
· Vinyl dusjforheng helserisiko 
· Sent stadium HIV Symptomer 
· Hvordan finne en god Medicare Supplemental Health Insurance Plan 
· Hva er Ankel senebetennelse? 
· Hvordan behandle Vann Blemmer 
· Manuell tredemølle - Har du bare kjenner Ulempene 
· Hvordan gjenkjenne PMS