Fysisk eldreomsorg

Sykdommer, skader, mentale, økonomiske kamper, og andre situasjoner kan plutselig plassere deg i stillingen som omsorgsperson for en forelder, ektefelle, slektning eller venn. Omsorg for de fysiske aspektene av en eldre person kan være utfordrende, men konsultert med fagfolk, ved hjelp av forebygging, og trening kan gjøre livet ditt og eldre persons liv mer givende. Konsultasjoner

Fordi eldre mennesker har større risiko for å få helseproblemer, er det best å først rådføre seg med sine fastleger og annet helsepersonell for å få et klart bilde av deres generelle helse. Spør om medisiner (og eventuelle interaksjoner og bivirkninger), og sørg for å dokumentere noen over mot medisiner, kosttilskudd eller vitaminer de bruker for å sikre at ingen farlige interaksjoner kan forekomme. Artikkelen "samle informasjon for å starte din Omsorg Journey" på Aging-Foreldre-og-eldre-Care.com hjemmeside antyder at du også får de resultatene og datoer for alle medisinske tester sammen med opplysninger om nåværende og tidligere medisinske tilstander. På denne måten kan du ha et bedre inntrykk av hva du kan forvente og også være bedre i stand til å forhindre potensiell skade. For eksempel, hvis du vet at din eldre kjære har diabetes, kan overvåke blodsukkeret og oppmuntre dem til å utføre diabetiker-safe øvelser bidra til å forhindre utvikling av sirkulasjonsproblemer og lem tap.
Forebygge skader

Ifølge artikkelen "Forebygging Falls hos eldre" av KR Tremblay Jr og CE Barber, ca 9500 eldre mennesker dør av fall-relaterte skader og komplikasjoner hvert år. Hva er mer oppsiktsvekkende er at flertallet av faktorene som bidrar til fall kan forebygges. Av denne grunn, vil du sørge for at du er kunnskapsrik om fall og fallsikring. Først, sørg for at ditt hjem er fri for rot, farer og andre gjenstander som din kjære kan snuble over. Pass på at ledninger og ledninger er godt plassert vekk fra veier og områder med stor trafikk i hjemmet. Legg rails og andre støttestrukturer i bad og i nærheten senger hvis din eldre kjære har problemer med å stå og sitte. Besøk linkene som er gitt i "ressurser" for mer spesifikk informasjon om fallsikring.
Trening

Ifølge den nevnte artikkel av Tremblay Jr og Barber, trening reduserer risikoen for fall og andre fysiske skader som et stort flertall av fall oppstå på grunn av muskel svakhet, mangel på beinmasse, og redusert fleksibilitet. Ta kontakt med en fysioterapeut eller lege på øvelser som er trygt for din kjære til å utføre, og sørge for at disse øvelsene er praktisert i minst femten minutter annenhver dag. Ikke bare hjelper øvelsen unngå skader, det øker også selvtillit og selvfølelse, og hvis det gjøres med andre seniorer, kan bidra til å opprettholde et sosialt liv og uavhengighet.

helse

· Skjulte farene ved vekttap piller 
· Koenzym Q10 Fordeler - Anti Aging beskyttelse for kroppen og hjernen 
· Hvordan Teach Colostomy Care 
· Hvordan Crack the Lower Back 
· Minnesota Sykehjem Forskrift 
· Body Fat Fakta 
· Hvordan å behandle barn med ulcerøs kolitt 
· Secrets til stor luktende Klesvask 
· Hva Leddgikt Cures er tilgjengelig Foruten kirurgi? 
· Hvordan diagnostisere Kjønnsvorter eller Humant papilloma virus (HPV)