Hvordan håndtere en nylig Sober ektefelle eller barn

Avhengighet er ofte kalt en "familie sykdom", som det påvirker ikke bare alkoholiker eller narkoman, men hele familien. Når den personen gjør beslutningen om å søke hjelp og få edru, fører til at hele familien dynamiske endringer og ofte sammenstøt i hjemmet. Det er viktig å være støttende til den nylig edru familiemedlem og få hjelp for deg selv. Du vil måtte forholde seg til en rekke endringer i familien, hvorav mange vil være overraskende ubehagelig. Instruksjoner
en

Les kapitlene "Å Wives" og "The Family Etterpå" i boken "Anonyme Alkoholikere." Selv om din kjære er ikke en alkoholiker, gjelder råd til noen familie å gjøre med en utvinne stoffmisbruker.
2

Oppsøke lokale Al-Anon møter. Al-Anon programmet er for familie og venner av alkoholikere og narkomane og er ment å hjelpe deg å gjenopprette fra virkningene av andres drikking. Delta på mange forskjellige møter for å finne de du liker.
3

Hold hodet kaldt. Følelser har en tendens til å kjøre høyt i nylig utvinne AA-medlemmer som de sliter med å finne sin plass i verden igjen. Du er nødt til å venne seg til å gi opp noe av kontrollen du var vant til hvis det var din ektefelle. Prøv å unngå argumenter for de første månedene, og gå lett på skyld turer. Ikke kaste alt i ansiktet deres første dag hjemme.
4

Ikke bli sjalu. Du kan gjerne ha din mann eller barn tilbake, men gi dem tid til å gå ut og gjøre sine egne ting. Mye tid vil bli brukt på møter, henger ut med venner i utvinning og snakker med sin fadder. Du kan knapt se dem de første par månedene. Dette er en god ting. Og det vil ikke være for alltid.

helse

· Ressurser For The Drug Treatment 
· Legemidler for overgangsalder 
· Hvordan kvalifisere seg for Washington Medicaid Fordeler 
· Hvordan bli kvitt en vorte i tidlig Stages
· Kan Cipro forårsake sår hals? 
· Hva er definisjonen på hjertesykdom? 
· Problemer med fettlever 
· En Diet Plan For Pankreatitt Pain 
· Måter å gjøre kroppen mer basisk 
· De behandlinger for Omphalocele