Legemidler for overgangsalder

Overgangsalderen er når reproduktive syklusen stopper. På denne tiden, vil du slutte å ha perioder, og hormonnivået tregere. Du vil oppleve hetetokter, nattesvette, tørr skjede og følelsesmessige endringer. Det finnes medisiner som kan hjelpe med disse symptomene, og vite hva dine valg er det første skritt i å gjøre en informert beslutning om å ta. Menopausal hormonterapi

Ifølge US Food and Drug Administration, er det tre typer hormonbehandling medisiner:. Østrogen, progesteron og en kombinasjon av både østrogen og progestin

Bioidentical Therapy

Laboratories lage disse hormonelle medisiner, og i henhold til det nordamerikanske menopause samfunnet, kan en bioidentical forberedelse har en eller flere hormon som aktiv ingrediens. Du bør være forsiktig når du vurderer bioidentical terapi, fordi Food and Drug Administration ikke bifaller eller regulere noen av disse typer medisiner.
Custom-Blandet Hormoner
< p> Disse typene er ikke statlig regulerte medisiner. Custom-forsterket hormoner faller i klassen av bioidentical hormoner, og du trenger en resept for å få en. De vil blande dem avhengig av dine spesielle behov, og du kan få dem i gele, krem, lotion, tabletter eller stikkpiller.
Selektive serotoninreopptakshemmere (SSRI)

Prozac er en av de selektive serotonin reopptakshemmere, og disse fungerer ved å øke mengden av serotonin i hjernen, forbedre humøret og behandling av depresjon. The Mayo Clinic sier at SSRI hell hjelpe med hetetokter i forbindelse med overgangsalderen.
Selektive østrogenreseptormodulatorer (SERM)

The Mayo Clinic sier at raloksifen (Evista) er i en klasse legemidler som kalles SERM. Evista har evnen til å kopiere østrogen evne til å beskytte bein etter overgangsalderen, og den har færre bivirkninger enn østrogenbehandling.
Herbal

fytoøstrogener er anlegget hormoner som etterligner østrogen i kroppen din. Soya er en kilde til phytoestrogener. Klaseormedrue, dong quai, wild yam og vendelrot er andre fytoøstrogener som har et rykte i urte samfunnet som å være nyttig med menopausale symptomer.

helse

· Medisinering Compliance Og Planlegging 
· Hvordan bli en gynekologisk onkolog 
· Dype vev Gum Rengjøring 
· Om Easy Vekttap 
· Gammel ovn Asbest Jord Farer 
· Slik utfører Breath of Fire Breathwork Exercise i Yoga 
· Bli kvitt diabetes med tre enkle trinn 
· Sikkerhet og sikkerhetsregler for Hotels 
· Årsaker til hukommelsestap hos kvinner 
· B -celle lymfom Symptomer