Symptomer på detoxing fra alkohol

Folk som bruker alkohol på en jevnlig basis kan bli fysisk eller psykisk avhengige, noe som resulterer i alkoholisme og et behov for å detox om det er av helsemessige grunner eller familie bevaring. Alkohol detox er prosessen med sletting vanedannende stoffer fra kroppen. Dessverre er det ikke en enkel prosess for å motstå og fører til en rekke ubehagelige og ofte livstruende symptomer. Twenty Four Hours

Innen 6 til 24 timer etter siste drink mennesker kan oppleve angst, skjelving, sweatiness og rastløshet.
Sytti-to timer

Innen 24 til 72 timer etter å ha drukket symptomer kan være kvalme, magekramper, hallusinasjoner, kramper, mareritt, muskelsmerter og sterk alkohol cravings.
One Week

Fire til sju dager etter alkoholforbruk symptomene reduseres, men folk kan oppleve humørsvingninger, søvnløshet og alkohol cravings.
En måned

To til fire uker etter å ha drukket alkohol, folk rapporterer sporadisk angst og humørsvingninger med mindre intense cravings for alkohol.
Pågående

Når den avgjørende to måneders milepæl er nådd, er det bare sporadiske symptomer assosiert med ønske om alkohol, men årvåkenhet er nødvendig for å holde seg edru.
Medisinsk assistanse

å redusere de farlige virkningene av detox, prøver å forberede seg erfaring på forhånd og søke medisinsk hjelp for å komme gjennom prosessen trygt.

helse

· Ditt Valg for Laser Eye Treatment 
· Sports Medicine Heat Therapy 
· Sport massasje Trening 
· Hva er Intraperitoneal Kjemoterapi? 
· Overvektige Teenager dietter og øvelser 
· Nødvendigheten av en skritteller Watch 
· Hvordan redusere ryggskade på arbeidsplassen 
· Know Your Acne for riktig behandling 
· Vekttap og Helse 
· Vanlige årsaker til Strokes