Skadevirkninger av å drikke

Alkohol er greit i moderate mengder. Men hvis du drikker blir et problem som påvirker din helse eller andre aspekter av livet ditt, må du revurdere din vane. Drikke mens du kjører er en av de verste beslutningene du kan gjøre under påvirkning. Vektøkning

Enten du drikker brennevin, øl eller vin, er du forbruker tomme kalorier. Et negativt aspekt ved drikking er økt vektøkning, spesielt rundt midsection.
Tap av penger

Alkohol er ikke billig. Det er en kostbar vane å holde tritt, og hvis venstre ukontrollert, vil føre til en stor bulk i din økonomi.
Manglende arbeid

noen som drikker for mye er oppe sent og manglende søvn. Når du holder opp denne rutinen og par med hodepine om morgenen, er de fleste folk som drikker for mye mangler mer arbeid enn de burde.
Økt toleranse

oftere du drikker, jo mer toleranse øker og mer stoff du trenger for å nå en beruset følelse. Predisposisjon for å utvikle alkoholisme er i samsvar med en økt toleranse for det.
Bakrus

En bakrus er følelsen i kroppen og hodet som følger morgenen etter en natt av drikkevann. Dette kan være en rekke symptomer fra mild til alvorlig som inkluderer hodepine, tåkesyn, frysninger, svimmelhet, kvalme og oppkast.
Mørkla

blackout er hva skjer når en person drikker for mye for fort, infusjonen hippocampus i hjernen. Dette betyr at du er nevrologisk ikke behandle nye minner for en periode, og derfor har ingen erindring av hva du gjorde mens du drakk.

helse

· Hvordan koden Forstøveren Treatments
· Hvordan forbedre tjenester for dialysebehandling 
· Naturlig behandling for Thyroid Problem - hypothyroid Og Hyperthyroid årsaker o…
· Blood Pressure Medisin & Seksuelle bivirkninger hos kvinner 
· Hva er en Hot Sitz Bath? 
· Fem av de sunneste matvarer du kan kjøpe for billig 
· Forsvarlig omsorg og behandling Holder trette øyne i god form 
· Homeopati for blære infeksjoner 
· Let It Go! Detox Your Body The Easy Way 
· Hvordan lage Fleece Lap dåpsklær