Boot camp for problemfylte tenåringer i Texas

Tenårene få til en rekke endringer, spesielt i forhold til skole, familie og kropp utvikling. Som et resultat, kan tenåringer bli overspent med frustrasjon og handle ut hjemme eller i klasserommet. Mange foreldre og foresatte prøver disiplinære tiltak eller terapi for å hjelpe barnet sitt. Hvis disse metodene ikke fungerer, sende en plaget tenåring til Boot Camp er et effektivt alternativ. Flere boot camp for urolige tenåringer operere i Texas og ansette en rekke filosofier og teknikker for å hjelpe barn å overvinne sine problemer og gjenvinne kontrollen over sine liv. Få Motivert Boot Camp

ligger i Aubrey, Texas, Get Motivert Boot Camp er rettet mot å forbedre livene til urolige tenåringer ved å gi dem de strukturelle og terapeutiske verktøy som er nødvendig for å bli fremtidige ledere i samfunnet. Ved å fokusere på valg, de faglige rådgivere undervise tenåringer som de har kontroll over sine liv og at alle vedtak kommer med en positiv eller negativ ettervirkning. Programmet bruker også atferdsendring terapi i både klasseromsundervisning og militær-type trening. Psykologisk hjelp tilbys til deltakerne og deres familiemedlemmer med mål om å skape sunne og vedvarende obligasjoner. Privat forsikring dekker vanligvis terapi, men ikke andre kostnader forbundet med bolig og måltider.

Få Motivert Boot Camp

3650 New Hope Road

Aubrey, 76227 TX

940-365-1818

getmotivatedbootcamp.com
Oppløsning Ranch

Ligger i rolig country slettene i Texas, Oppløsning Ranch merker seg som alternativ til militære ungdoms boot camp. I stedet for tradisjonell trening, bruker leiren naturen som bakteppe av instruksjon og lærer barn å plante hager og gi næring til veksten av sine avlinger. Den 12-trinns program bruker Anonyme Narkomane plan som grunnlag, men også understreker åndelig bevissthet og akademisk suksess som komponenter for oppgradering. For å holde deltakerne trygge, har selskapet ikke publisere den fysiske adressen til anlegget. Men, det er sentralt plassert mellom Dallas, Houston og Austin.

Oppløsning Ranch

254-231-2207

resolutionranch.com

Marine Military Academy
p Som både en boot camp og college forberedende skole, forbereder Marine Military Academy sine studenter til å lykkes på alle områder i livet. Disiplin og ansvar er sterkt håndhevet av de ansatte, som inkluderer en rekke tidligere Marine og offiserer i hæren. Fysisk trening er lært bataljon stil minst tre ganger i uken. I de små klasserom, blir elevene gitt spesialisert oppmerksomhet og lærte å håndtere sine tidsplaner og sette mål for sin karriere.

Marine Military Academy

320 Iwo Jima Boulevard

Harlingen, TX 78550

956-423-6006

www.mma-tx.org

helse

· Hvordan å manøvrere en slagpasient 
· Lukket hodeskade Symptomer 
· Interaktive Safety Topics 
· Definer Pubertet 
· Virkningene av lavt testosteronnivå 
· Hydrosalpinx Symptomer 
· Hva er en Doppler Test? 
· Ioniske og alkalisk vann 
· Hvordan bruke Stress Management å administrere PMS 
· Hjem rettsmidler for flat hånd Vorter