Om Viker hairlines i tenåringer

Håravfall, kjent i det medisinske miljøet som alopeci, er sjelden blant tenåringer . Men hvis du har lagt merke til at hårfestet er i tilbakegang , ikke bli skremt. Dine gener bestemme når håret begynner å tynne . Noen mennesker begynner å miste håret så tidlig som i tenårene eller 20-årene. Hensyn

Regelmessig håravfall er en arvelig tilstand basert på genetikk . Hvis mange av dine familiemedlemmer har opplevd tidlig hårtap , så sjansene for å ha en viker hår linje i tenårene eller 20-årene er høyere enn hvis de ikke gjorde det.
Typer

Mens håravfall er en vanlig genetisk tilstand , det er andre sykdommer som kan føre til hårtap hos tenåringer. Ringorm er en sopp som kan føre til hårtap hos mennesker i alle aldre . Trichotillomania er en tilstand der du forsettlig trekke ut håret . Medisiner, for eksempel kjemikalier som brukes i noen kreft behandlinger , kan føre til hårtap .
Hjelp

ta kontakt med hudlege for mer informasjon om hårtap. Han kan avgjøre om din viker hår linje er normalt eller om det er et problem som forårsaker det . Han kan også diskutere behandlinger for årsaken til din type hårtap.

helse

· Cardiac Assessment Sjekkliste 
· Bruk av en nebulisator 
· Om Midol 
· Effekter av sigarettrøyk 
· Myelomatose Differential Diagnosis 
· Hva er Pulmicort For? 
· Slik Unngå Drug Abuse på arbeidsplassen 
· Om Epidemiology 
· Et innblikk i Kjønnsvorter Med vekt på forhindre dem 
· Er Dental Deep Cleaning Regnes kirurgi?