Er Dental Deep Cleaning Regnes kirurgi?

Dental dyp rengjøring ikke regnes som en kirurgisk prosedyre selv om det innebærer lokalbedøvelse. Tannlegen vil anbefale dype tyggegummi rengjøring prosedyrer hvis tannkjøttet er hovne og røde på grunn av tannkjøttbetennelse, men den fasen av periodontal sykdom er ikke avansert nok til å fortjene kirurgi. Funksjonene i Deep Cleaning

Etter numbing de områdene som skal behandles, vil din tannlege bruke metoder som kalles dental skalering og rot planende å fjerne plakk og tannsten som står fast til overflaten av tennene og mellom tenner og tannkjøtt foring. Dessuten vil uregelmessige deler av roten utvendig poleres for å lage en glatt overflate som bidrar til tannen å re feste til tannkjøttet.
Effekter

Hovedformålet av dental dyp rengjøring er å redusere størrelsen på periodontale lommer og eliminere eksisterende bakterier. Dette vil hindre mer skade, for eksempel tap av tenner forårsaket av utviklingen av periodontal sykdom, og hjelpe deg å opprettholde et sunt smil.
Betydning

Under operasjonen en sykdom eller lidelse behandles ved kutting, fjerning eller endring i kroppen gjennom en operativ prosedyre. Det er ingen kutting involvert i en dental dyp rengjøring, det er utført med elektrisk drevne scalers og hånd instrumenter
Warning

Selv om dyp rengjøring er ikke kirurgi, komplikasjoner. fra infeksjon kan forekomme. Kontakte deg tannlege umiddelbart hvis du får feber eller har store blødninger, smerte og hevelse etter din dype tyggegummi rengjøring prosedyren.
Hensyn

En dyp rengjøring kan hindre mer alvorlige former for tannkjøttsykdom som krever kirurgi. Hvis du har blitt diagnostisert med periodontal sykdom, som gingivitt, anbefales det at du har en dental dyp rengjøring så snart som mulig for å hindre at tilstanden forverres.

helse

· Hva er fordelene med grønn te? 
· Lifes noe problem takket være Voksen Svamper og våtservietter - Total Convenie…
· Hvordan Wrap en håndleddet etter operasjonen 
· Hvordan å bleke tennene dine uten kjemikalier 
· Hva er Misoprostol brukes til? 
· Om Totalt 7-Day Body Cleanse 
· Job Description av en Sports Medicine Doctor 
· Hjem rettsmidler for å myke Ørevoks 
· Hvordan gjenkjenne tegn og symptomer på Cardiovascular Disease 
· Hvordan vurdere tegn på indre blødninger