Konsekvenser av Teen Røyking

Røyking er en dårlig vane. Mer enn 17 prosent av high school-elever røykte i 2009, ifølge Centers for Disease Control and Prevention (CDC). Røyking fører til en avhengighet, noe som er både fysisk og psykisk. De fleste tenåringer røyke for å være kul eller fordi foreldrene gjør. The Campaign for Drug-Free Kids rapporterer at 60 prosent av high school-røykere fortsatt vil være å røyke syv til ni år senere. Pusteproblemer
Røyking gjør vondt i lungene.

Røyking fører til redusert lungefunksjon, noe som kan føre til pusteproblemer. Kronisk hoste kan resultere fra røyking, samt kortpustethet. De pusteproblemer forbundet med røyking i stor grad kan skade ytelsen til idrettsutøvere. De yngre tenåringer begynner å røyke jo mer det kan påvirke veksten av lungene. Dette betyr at ungdoms røykerne aldri kan oppnå normal lunsj fungere som en voksen.
Waste of Money

Røyking er ikke en billig vane. Mange tenåringer bare jobbe for minstelønn på deltidsjobber. Annet enn kostnadene det virker enkelt for noen tenåringer til å få sine hender på sigaretter. Manglende håndheving av aldersgrensen i å kjøpe tobakksvarer er ingen hjelp i undervisning tenåringer at røyking er et dårlig valg.
The Smell og Gulning
askebeger pusten stinker.

Røyking stinker. Røyking gir folk dårlig ånde. Det stinker opp sine hjem, biler og klær. Lukten av røyk holder rundt en stund, og det er ikke lett dekket med parfyme. Lukten av sigarettrøyk på en person er en umiddelbar indikasjon på at de er faktisk en røyker. Å snakke med noen med en munn som lukter som et askebeger kan ikke være en morsom opplevelse for de fleste. Røyking også gule tenner av de røyker, og det enda gule vegger og tak i deres hjem.
Andre helseproblemer

Pusteproblemer er ikke de eneste helseproblemene som kan bringes videre av ungdoms røyking. Røyking også kan føre til kreft i lungene, munn-, blære-, lever-og tykktarm. Andre bekymringer inkluderer økte problemer med magesår, svake bein og tidlig menopause hos kvinner. Tenåringsjenter som tar p-piller og røyk har en økt sjanse for blodpropp.

helse

· Kjente metoder for Slo Angst 
· Tethered Cord Syndrome 
· Forkorte fedme med Acomplia 
· En titt på snoring behandlinger 
· Rettsmidler for Earaches hos voksne 
· Kan et vekttap diett og kosttilskudd hjelpe meg 
· Hvordan overleve i rushtrafikken 
· Gym Home Free Nyttig informasjon 
· Vestibulære Therapy Øvelser 
· Pusteøvelser