Amming Peer Rådgiver Training

En ammingen peer rådgiveren er en mor i lokalsamfunnet som har personlig amming erfaring. Hun tilbyr profesjonelle råd og støtte til andre mødre ved å svare på spørsmål og sikre mest positive amming opplevelse for hennes jevnaldrende mulig. Peer rådgivning kurs er tilgjengelig for amming konsulenter, jordmødre, doulas, helsepersonell og enhver kvinne er interessert i å opptre som en likemann rådgiver. Arbeidsgiver Training

I mange tilfeller være en amming peer rådgiver betyr å være ansatt gjennom et byrå eller organisasjon som gir sitt eget treningsprogram. Peer rådgivere for kvinner, spedbarn og barn, eller WIC, for eksempel delta på fem fire-timers treningsøkter. Disse øktene gi informasjon gjennom klasser og små gruppediskusjoner, presentasjoner, rollespill og hands-on aktiviteter. Peer rådgivere motta jevnlige evalueringer fra å ansette byrå, deltar jevnlig på møter, og dokumentere kundemøter. Tilby
Non-Employer Training

Noen organisasjoner peer rådgiver trening for publikum som en måte å fremme amming i samfunnet. La Leche League, for eksempel, fokuserer på å gi peer rådgivning til lav inntekt samfunn med en lavere rate av amming. Det tilbyr kurs for kvinner som ønsker amming informasjon for seg selv eller hvis arbeid bringer dem i kontakt med ammende kvinner. Disse kursene kan kjøre 20 timer eller mer, og kommer med avgifter. Men ikke programmer som disse ikke tilby sysselsetting og ofte avhengige av frivillige tjenester fra personer som er interessert i å drive og delta i peer rådgivning programmer.
Typisk Program Curriculum

Vanlige ammende peer rådgiver kurs inkluderer foredrag om fordeler, ledelse og markedsføring av amming samt effektiv rådgivning teknikker, anatomi av ammende bryst, til teknikker for å hjelpe mødre og babyer "låsen på" ordentlig, kulturelle problemer og hvordan overvinne vanlige problemer forbundet med amming. Mange programmer, som La Leche League amming program, tilby videreutdanning timer eller et sertifikat på slutten av kurset, hvis ikke sysselsetting, som i WIC programmet.
Andre programmer

Andre organisasjoner tilbyr ammingen peer rådgivning for å oppmuntre en filosofi om naturlig fødsel og foreldrerollen. For eksempel ikke Wholistic Født Support og Childbirth Education of Southern California ikke ansette peer rådgivere, men tilbyr opplæring og programmering for kvinner som ønsker å støtte og hjelpe mødre i deres samfunn. Ingen tidligere erfaring med amming er nødvendig for California kurset. Området heter det programmet er åpent for "enhver kvinne som ønsker å hjelpe andre kvinner amme." Kurs er også noen ganger tilgjengelig på lokale høyskoler og universiteter. University of California i San Diego, for eksempel, tilbyr ulike amming kurs. Alle som er interessert kan ta disse kursene, selv om de kan velge å delta i universitetets sertifikat program i tillegg.
Hensyn

I noen tilfeller må potensielle peer rådgivere fullføre en praksis eller internship før mottar sertifisering. I Sør-California Wholistic program, må kandidatene bestå skriftlig program eksamen med en 70 prosent scorer eller høyere, og delta i en praksis, hjelpe tre mødre med ammingen. Kandidatene må slå på selvtillit og klient rapporter for hver av disse møtene. Online fjernundervisning kurs er et annet alternativ. Mange av dem krever en forpliktelse over tid lik som i et høgskolestudium, men gir mer fleksibilitet enn et tradisjonelt klasserom program.

helse

· Foods & Vitaminer å helbrede herniated Disc 
· Effekter av Nikotin Gum on Health 
· Behandling av psoriasis Med AcuDevice 
· Naturlige behandlinger for Sinus Hodepine 
· En Berry Berry Good Mix Resveratrol Og Acai Berry 
· Hva er årsaken til sopp i Tåneglene? 
· Hvordan sjekke din Pending Ohio Medicaid Antall 
· Anger Group - Hvordan Denne Therapy Works 
· Den beste prostata Helse Products
· Online støttegrupper for barn av narkomane