Digestive symptomer på overgangsalder

De fleste vet at menopause markerer slutten på en kvinnes fruktbare år, og at symptomer inkluderer humørsvingninger og hetetokter. Det er mange andre symptomer på overgangsalder som ikke får så mye oppmerksomhet, men er reelle, inkludert problemene rundt fordøyelsessystemet. Fordøyelsesbesvær

Ifølge "American Chronicle", en nettavis tilknyttet "Los Angeles Chronicle" og "verdens Sentinel" publikasjoner, hormonelle endringer kan føre til dårlig fordøyelse under menopausal år. Prøv å motarbeide disse endringene ved å spise et sunt kosthold for å redusere anfall av fordøyelsesbesvær.
Gass

Hormonelle endringer kan føre til at fordøyelsessystemet å avta, noe som igjen kan gjør at du føler deg gassy og mer flatulent enn i yngre år.
oppblåsthet

Oppblåsthet er en vanlig fordøyelses klage som rammer kvinner i overgangsalderen. Lave nivåer av østrogen i forhold til mengden av progesteron i kroppen kan føre til oppblåsthet.
Tarm Endringer

generelle hyppigheten av fordøyelsen bremser ned når østrogennivået slipp , noe som betyr at tykktarmen ikke vil være like effektiv som den en gang var. Som et resultat, kan noen mennesker oppleve endringer i avføringsmønster etter at de treffer overgangsalder.
Behandling
p Hvis fordøyelsesenzymer symptomer på overgangsalder er vanskelig for deg å leve med, snakke med legen din om mulige løsninger. Over-the-counter syrenøytraliserende midler og andre medisiner kan lindre noen av symptomene dine. Hormonbehandling kan være en annen vei å utforske.

helse

· Tegn og symptomer på demens praecox 
· Naturlige måter å forbedre Synet dag 
· Tegn på interstitiell cystitt 
· Personal Training Corona Tips for Slanking på et budsjett 
· Hvordan definere Carcinoma 
· Slik gjenoppretter hormonbalanse Naturligvis 
· Sammenligne Individuelle Health Care Plans 
· Om Hypotyreose og infertilitet 
· Hvordan bygge en Lightbox for SAD 
· Tea tree olje Oppskrifter for Dandruff